Đukanović: Bio sam korektan prema Danasu 1Vladimir Đukanović Foto: Fonet/ Ognjen Stevanović

Vladimir Đukanović, poslanik SNS, potvrdio je za Danas da je u sredu uveče u 20.30 palio baklje, ali je naveo da je to činio sa svoje zgrade i da time nije prekršio policijski čas i bilo kakvu zabranu.

On je u kratkoj izjavi za naš portal naveo da je baklju palio sa svoje terase, mada se na video-snimcima koji kruže po društvenim mrežama vidi da je bio na krovu višespratnice.

Iako je Danas Đukanovićevu izjavu preneo doslovce, bez komentarisanja, poslanik SNS vidno ljut zbog pisanje našeg portala i naslova „Palio sam baklju sa svoje zgrade, nisam prekršio zabranu“, juče je odbio da komentariše ko stoji iza akcije „bakljada“.

„Posle onako nekorektnog teksta u kome tvrdite da sam se penjao po krovovima, a bio sam na svojoj terasi, nema potrebe da bilo šta komentarišem. Ja sam prema vama bio korektan, uprkos svemu, ali onaj tekst je sramota. Nekog drugog nameštajte“, naveo je u poruci poslanik SNS, ne objašnjavajući“ kako to njega Danas namešta i šta bi trebalo da znači da je „uprkos svemu“ on bio korektan prema nama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari