DSS Zrenjanin: Teška godina i nezavršeni projekti 1Foto: M. P.

Zrenjanin je i u odlazećoj godini ostao grad ne završenih projekata, lažnih obećanja, bez jasne vizije razvoja, grad iz koga mladi odlaze, navode iz Gradskog odbora DSS Zrenjanin i kažu da je odlazeća godina bila teška za sve.

Kako kažu, Zrenjanin je i dalje grad gde obilaznica nije ni blizu završetka, a rok je bio oktobar mesec, rašomonijada oko takozvane fabrike vode i dalje traje, a zdrave pijaće vode nema, u Opštoj bolnici i dalje nisu završena poslednja tri sprata a nezavršeno je jezero 2 i još mnogo toga.

-Za sve ove i mnoge druge probleme, DSS u Zrenjaninu ima rešenja, jasne prioritete kako ih rešavati i ljude sa iskustvom a i mlade, obrazovane ljude koji su spremni da pomognu našem gradu i to smo i ponudili građanima na izborima u junu. Naša odbornička grupa u Skupštini grada je u odlazećoj godini bila glas naroda, iznosili smo probleme i nudili rešenja i kontrolisali izvršnu vlast koliko je to moguće s obzirom na netransparentnost. Jedan veliki problem koji smo targetirali i iznosili pre i u toku same kampanje, a tiče se kafilerije „Prekon“ je, čini se bar za sad, uspešno rešen i tu velike zasluge imaju građani koji su se udružili, organizovali i pokazali da, kada smo složni i jedinstveni, problemi se mogu rešiti u interesu građana – navodi predsednik GO DSS Zrenjanin, Zoran Sandić.

Prema njegovim rečima, ova će i u narednoj godini nastaviti da se bori kroz institucije, a ako bude trebalo i van njih, za vodu, vazduh zemlju, za pristojan život svakog čoveka u Zrenjaninu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari