Zrenjanin

Građanski preokret: Fabrika vode u Zrenjaninu dužna 81 milion dinara 1

Građanski preokret: Fabrika vode u Zrenjaninu dužna 81 milion dinara

Konzorcijum koji je izgradio Fabriku vode u Zrenjaninu duguje gradskom vodovodu više od 81 milion dinara, a uslovi za raskid ugovora o pružanju usluge prečišćavanja pitke vode s tim konzorcijumom ispunjeni su još početkom godine, saopštilo je danas udruženje građana Građanski preokret.

Nema masovnog oboljevanja u Zrenjaninu 4

Nema masovnog oboljevanja u Zrenjaninu

Dvoje građana je trenutno hospitalizovano sa simptomima kovida, jedan pacijent je prebačen u Klinički centar Vojvodine zbog teže kliničke slike dok je 16 građana u kućnoj izolaciji sa blagim simptomim ili bez njih, najnoviji su podaci o kretanju virusa za Zrenjanin i okolinu.

Vojvođanske NVO: Potrebna radikalna izmena političkog sistema 5

Vojvođanske NVO: Potrebna radikalna izmena političkog sistema

Nedavno održani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori predstavljali su veoma jasan indikator potpunog kraha partokratskog i klijentističkog političkog sistema, koji razara ovu državu i građanima oduzima elementarno dostojanstvo, saopštile su u zajedničkom reagovanju nevladine organizacije.

ZR: U selima oko Zrenjanina veća izlaznost 7

ZR: U selima oko Zrenjanina veća izlaznost

Na području grada Zrenjanina zabeležena je slabija izlaznost birača, naročito u poslednja tri sata pre zatvaranje birališta, dok je u seoskim sredinama izlaznost bila od 33 do 59 odsto.

Stomatolog u doba korone: Naš posao je visokog rizika (VIDEO) 11

Stomatolog u doba korone: Naš posao je visokog rizika (VIDEO)

U promenjenim uslovima koje je epidemija donela, posao zdravstvenih radnika u privatnom sektoru iziskivao je brzo prilagođavanje i niz novih, bezbednosnih mera u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja i resornih komora.

Bodrožić: I male pobede znače 13

Bodrožić: I male pobede znače

Izlaženje 1100. broja Kikindskih u 22. godini postojanja ovog lista proslavljeno je okupljanjem na Trgu interniranih boraca u ovom gradu. Parkovsko okruženje, mali amfiteatar i nasmejana publika deo su slavljeničke atmosfere ovog kritičkog medija.

PrvaPoslednja