Zrenjanin

Tribina "(Za)gađenje Zrenjanina - od ideologije do ekologije" 29. februara 2

Tribina „(Za)gađenje Zrenjanina – od ideologije do ekologije“ 29. februara

U Zrenjaninu 29. februara biće održana tribina „(Za)gađenje Zrenjanina – od ideologije do ekologije“ na kojoj će biti postavljena brojna pitanja u vezi sa dubokim i temeljnim propadanjem ovog grada, koje je započelo još pre tri decenije, a dramatično je ubrzano u poslednjih nekoliko godina, kada je niz afera i sumnjivih poslova doveo u pitanje opstanak Zrenjanina i njegovih građana.

LSV: Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti 4

LSV: Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

 

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je osudila „ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicim“, jer kako navode u saopštenju, Zrenjanin ponovo kasni sa licitacijama za izdavanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu. 

Čelnici zrenjaninske KTV strahuju da će biti napadnuti 6

Čelnici zrenjaninske KTV strahuju da će biti napadnuti

Od kako su 12. februara emitovali prilog o sumnjama oko gradnje prečistača vode, a posebno nakon što je dan kasnije došlo do privođenja odgovornih za ovaj poduhvat, vlasnici zrenjaninske KTV televizije u središtu su pažnje i, kako kažu, pretnji.

Pokret Metla: Hapšenja u Zrenjaninu očekivani epilog 7

Pokret Metla: Hapšenja u Zrenjaninu očekivani epilog

Hapšenja osumnjičenih za zloupotrebe u vezi sa fabrikom vode u Zrenjaninu, očekivani je epilog svega što se događalo nakon davanja saglasnosti za potpisivanje ugovora o pijaćoj vodi, navodi u svom reagovanju Pokret Metla Zrenjanin.

Čiji je zrenjaninski prečistač nakon hapšenja? 10

Čiji je zrenjaninski prečistač nakon hapšenja?

Kakva će biti sudbina prečistača vode u Zrenjaninu, nakon hapšenja osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u vezi njegove gradnje u koju je uloženo osam miliona evra iz kredita Erste banke, kao i hoće li objekat biti prodat i kako će banka naplatiti svoja potraživanja nije nam odgovoreno juče u Erste banci.

Jedna lista za Evropski blok  12

Jedna lista za Evropski blok 

Nevladina organizacija Skaska iz Zrenjanina apelovala je na druge organizacije civilnog društa, pokrete, pojedince, da se okupe oko Evropskog bloka i da zajedničkim snagama insistiraju da taj blok izađe na predstojeće izbore sa jednom listom.

Podrška kampanji Nurdora 15

Podrška kampanji Nurdora

Svetski dan dece obolele od raka obeležiće se u Srbiji prekosutra, 15. februara, pod sloganom: „Mnogo je važno da zagrliš snažno“.

PrvaPoslednja