Zrenjanin

Preminuo proslavljeni bokser Zvonimir Vujin 2

Preminuo proslavljeni bokser Zvonimir Vujin

U Zrenjaninu je, u 76. godini, preminuo nekadašnji proslavljeni bokser Zvonimir Zvonko Vujin (28.6.1943– 8.12.2019), osvajač dve olimpijske bronzane medalje. Bio je jedan od najboljih boksera lake kategorije Jugoslavije, Evrope i sveta šezdesetih i sedamdesetih godina dvadesetog veka.

Zrenjanin: Potpisi za oslobađanje Aleksandra Obradovića 3

Zrenjanin: Potpisi za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Dobar odziv građana zabeležen je danas u Zrenjaninu tokom  ulične akcije prikupljanja potpisa za oslobađanje Aleksandra Obradovića, uzbunjivača u aferi Krušik i dobitnika nagrade „Dobar primer“ koju dodeljuje Udruženje građana  „Novi optimizam“.

Kupcima odgovara neposredna pogodba 4

Kupcima odgovara neposredna pogodba

Poslednja prodaja fabrike lekova Jugoremedija proglašena je neuspešnom, potvrdio je za Danas stečajni upravnik Radovan Savić.

Sve veće nadležnosti izvršitelja 5

Sve veće nadležnosti izvršitelja

Da izvršitelji imaju kompetencije da preuzmu značajan deo poslova izvršenja od sudova saglasne su i sudije, navedeno je na javnoj diskusiji sa građanima koju su povodom izmena Zakona o izvršenju organizovali Vrhovni kasacioni sud i Osnovni sud u Zrenjaninu.

ZSF: Srbija izgubila suverenitet u proizvodnji hrane 7

ZSF: Srbija izgubila suverenitet u proizvodnji hrane

Nevladina organizacija Zrenjaninski socijalni forum (ZSF) ocenila je danas da je položaj malih i srednjih poljoprivrednih proizvođača sve teži, jer država forsira velike proizvođače, a zbog prisustva velikog broja stranih investitora, Srbija je „izgubila suverenitet“ u proizvodnji hrane.

Zrenjanin: Prazna obećanja o platama 9

Zrenjanin: Prazna obećanja o platama

Vlada Republike Srbije i poslovodstvo firme Pošte Srbije izbegavaju ključni sastanak sa PTT sindikatom i predstavnicima radnika, zbog čega su moguće nove obustave rada, upozorili su zaposleni u zrenjaninskoj pošti.

Gubitke preuzeo Srbijagas 10

Gubitke preuzeo Srbijagas

U zamenu za dug od četiri miliona evra Zrenjanin je izvršio prenos svojine distributivnog sistema prirodnog gasa na teritoriji grada u svojinu „Srbijagasa“, ne saopštivši koja je vrednost prenete imovine u zamenu za dug.

PrvaPoslednja