Zrenjanin

U Zrenjaninu 1.122 aktivna slučaja virusa korona 5

U Zrenjaninu 1.122 aktivna slučaja virusa korona

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, u Srednjobanatskom okrugu u proteklih sedam dana registrovao je 888 novoobolelih lica, što od početka epidemije čini brojku od 9.974 potvrđena slučajeva oboljevanja od kovida.

Preminula rediteljka Lilijana Ivanović 6

Preminula rediteljka Lilijana Ivanović

Pozorišna rediteljka Lilijana Ivanović preminula je u Zrenjaninu, u 75. godini života, saopštilo je Narodno pozorište “Toša Jovanović”.

Peti pokušaj prodaje žigova Agroživa 8

Peti pokušaj prodaje žigova Agroživa

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, kao stečajni upravnik Kompanije za proizvodnju mesa „Agroživ Žitište“, oglasila je prodaju imovine metodom neposredne pogodbe, petu po redu.

Zrenjanin: Dato preko 33.000 vakcina 9

Zrenjanin: Dato preko 33.000 vakcina

U Zrenjaninu je tokom jučerašnjeg dana, kada je organizovana vakcinacija građana bez prethodnog zakazivanja, prvi put dato preko hiljadu doza vakcina.

Zrenjanin: Redovi za vakcinaciju bez zakazivanja 12

Zrenjanin: Redovi za vakcinaciju bez zakazivanja

Poziv na vakcinaciju bez zakazivanja naišao je na veliko interesovanje građana u Zrenjaninu, Ispred hale Medison, gde se vrši vakcinacija, danas smo zabeležili velike redove a oni koji čekaju su građani koji nemaju zakazani termin.

Građanski preokret: Divlja deponija u Zrenjaninu 15

Građanski preokret: Divlja deponija u Zrenjaninu

Građanski preokret saopštio je danas da je pogon za preradu plastike Feitiansuye u Perlezu kod Zrenjanina stvorio divlju deponiju, zagadio kanal za navodnjavanje njiva i dodao da ugrožava crpnu stanicu za snabdevanje vodom celog sela, te pozvala gradske, pokrajinske i državne vlasti da rade svoj posao i deluju u javnom interesu.

PrvaPoslednja