Mihajlović: Optužbe na račun predsednika su pokušaj urušavanja države 1Zorana Mihajlović Foto: Press MGSI

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, rekla je danas, povodom optužbi dela opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS, da je neodgovorno boriti se za vlast vređajući političke protivnike i pokušajima urušavanja svega što ima veze sa državom.

“Jedno je da se ne slažete sa politikom vlasti, da kritikujete ili napadate neke odluke, ali je sasvim drugo kad to isključivo radite tako što ćete vređati političke protivnike i nanositi štetu državi, kao i građanima“, ocenila je u saopštenju Mihajlović.

„Videli smo to od vas već kad ste se protivili novim auto-putevima, iako je jasno da time radite i protiv interesa građana Srbije”, ukatala je Mihajlović, reagujući na izjave potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

“Za vlast se bori tako što se borite za glasove građana, a ne tako što radite na urušavanju sopstvene države, verujući da će vas to dovesti na vlast“, objasnila je Mihajlović, uverena da građani to „dobro vide i zato biraju one koji su odgovorni i iza kojih stoje rezultati”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari