Obradović: Srbiju predstavlja neovlašćena delegacija SNS-a 1Lider Dveri Boško Obradović Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Lider pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da je srpska delagacija u Vašingtonu bila toliko neozbiljna i nesposobna da nije ni znala šta potpisuje, a dodao je da je zabrinut šta bi ta, kako je nazvao „neovlašćena delegacija Srpske napredne stranke, mogla da potpiše u Briselu“.

Obradović je u autorskom tekstu rekao da se Aleksandru Vučiću ovih dana smeje čitav svet, zbog snimka na kojem se vidi kako se čudi onome što govori predsednik SAD Donald Tramp i da tek tada shvata da je potpisao nešto što nije znao da se nalazi u sporazumu.

„To znači da su američki posrednici mogli bukvalno bilo šta da stave u sporazum o takovanoj ekonomskoj normalizaciji i da to bude potpisano od strane delegacije Srpske napredne stranke. Ovim je SNS preuzela kompletnu odgovornost za kršenje međunarodnih rezolucija i priznanje lažne države Kosovo od Izraela, kao i za prihvatanje separatističkih vlasti u Prištini kao ravnopravne delegacije sa kojom se pravi međunarodni sporazum pod pokroviteljstvom SAD“, napisao je Obradović za portal Direktno.

On je dodao da ne zna da li će tema daljih pregovora u Briselu biti „mini-šengen“ za stvaranje Velike Albanije, dalje sprovođenje interesa velikih zapadnih multinacionalnih kompanija, pravljenje nove saobraćajne infrastrukture za dalje širenje NATO pakta ka istoku, Hezbolah, Izrael, 5G mreža, uvoz ruskog gasa i homoseksualizam, ali zna da Srbiju predstavljaju ljudi koji nemaju ničija ovlašćenja za to.

„Reč je o stranačkoj delegaciji SNS koja svakodnevno krši Ustav Srbije i Rezoluciju 12 44 SB UN, na koju se nikada ne poziva, a oni očito imaju tajni plan da mimo očiju javnosti priznaju lažnu državu Kosovo“, napisao je lider Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari