SDA: Ponašanje premijerke potvrdilo robovlasnički odnos prema Sandžaku 1Foto (SDA): Sulejman Ugljanin – Izbor između dve opcije-SDA ili velikosrpski režim

Predsedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka ocenilo je da imenovanje direktora Zdravstvenog centra u Novom Pazaru, kao dokazanog poslušnika i koalicionog partnera Aleksandra Vučića, predstavlja direktnu nameru da se pogorša postojeća teška zdravstvena situacija u tom gradu.

SDA smatra da „arogantno i drsko ponašanje srpske premijerke i članova Vlade, tokom posete Zdravstvenom centru u Novom Pazaru gde pandemija korona virusa danima odnosi ljudske živote, potvrdjuje kolonijalistički i robovlasnički odnos aktuelnog Vučićevog režima prema gradjanima Sandžaka“.

Za novog direktora Zdravstvenog centra ocenjuju „da su dokazana organizaciona nesposobnost, neznanje, arogancija, slepa poslušnost i podrška velikosrpskoj politici, osnovne osobine Vučićevih kadrova u Sandžaku“.

SDA je pozvala zemlje grupe „Prijatelji Sandžaka“ i njihove predstavnike u Srbiji da pomognu gradjanima da prevazidju postojeću tešku zdravstvenu i političku situaciju.

Predsedništvo SDA ocenilo je posle analize izbornih rezultata, da izbori nisu bili fer i demokratski, a gradjani su bili izloženi pritiscima od strane vladajućeg režima.

SDA je saopštila da je na ponovljenim parlamentarnim izborima u Sandžaku osvojila najveći broj glasova, i da će imati najmanje tri mandata u Narodnoj skupštini.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “SDA: Ponašanje premijerke potvrdilo robovlasnički odnos prema Sandžaku”

 1. da je nepristojna i da nije izjavila saucesce to je istina. Sramota jedna kako se ponasa nas premijer. Medjutim uz ogromno postovanje nasoj braci moram da istaknem da se ona isto ponasa prema svima. Bahatost nekultura i nestrucnost. Zao mi je sto je ona nas premijer a braci sa juga Srbije zelim brz oporavak i da ih Bog cuva.

  • Da li Vi zuaista mislite da bi se Suljo Ugljanin drugačije ponašao da je premijerka bilo šta drugo izgovorila i izrazila poštovanje „našoj braći“?! Moram da priznam da me je ganula Vaša naivnost, da ne kažem neku drugu reč. Strašno?!

 2. Naravno da je premijerka kriva,ali u toj vladi sede Ljaic i Zukorlic…Nek sad Ljajic skace lastu i slavi pobedu.

  • Koalicija u Pazaru. SDA I ŠDP
   Rasim i Suljejman.
   Vlast u Tutinu SDA
   Njihovi kadrovi načelu bolnica i ostalih ustanova.

   • Zašto vam smeta Zukorlić koji je u opziciji. Vašuspeh je očigledan i vaši kadrovi.

 3. Ne može Vlada da zabrani proslavu Ramazana, a svima je jasno da je to najveći uzrok zaraze u Novom Pazar, Tutinu i Sjenici. Sad će administratori da sakriju ovu „šovinističku“ izjavu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.