SSP: Vlast povukla deo prevoznika da bi prevozili zaposlene u javnim preduzećima na događaj u Busijama 1Foto: Ljiljana Bukvić (Arhiva)

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu povukla deo vozila privatnih prevoznika da bi od 15 časova prevozili zaposlene javnih preduzeća na događaj u Busijama.

„Da stvar bude gora, zaposleni u beogradskim javnim preduzećima su obavezani da idu kao podrška vladajućoj stranci pod pretnjom otkaza i uz obećanje nagrade i napredovanja“, tvrdi SSP u saopštenju, pozivajući se na svoja saznanja.

Ta stranka je ocenila da SNS u svojim redovima „nema više snagu da iznese jedan skup“, dodajući da će posle prvih slobodnih izbora „ovo biti samo jedan ružan košmar“.

Da podsetimo, centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u “Oluji”, biće održan danas, u naselju Busije kod Beograda, u kojem uglavnom žive izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “SSP: Vlast povukla deo prevoznika da bi prevozili zaposlene u javnim preduzećima na događaj u Busijama”

  1. Ne žalim ni prevoznike ni zaposlene na budžetu.U ugovorima o radu nije u opisu radnog mesta masovno okupljanje gde god zatreba, ali se podrška zaposlenog očekuje i ne sme se izostati. Zarad višeg cilja-punih frižidera i stomaka s jedne i vodećih guzica u foteljama s druge strane.Simbioza algi i gljiva. IZVINJAVAM SE LISAJEVIMA NA POREDJENJU.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.