Tepić: Ivković pokazala da je istina o Krušiku ozbiljan problem za režim 1Foto: Beta/Milan Obradović

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinka Tepić izjavila je danas da je „vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) odavno poništila institucije koje koristi isključivo za stranačke potrebe“.

Tepić je navela da je državna sekretarka u MUP-u Biljana Popović Ivković „zloupotrebila svoju poziciju za politički obračun“, navodi se u saopštenju SSP.

Tepić je rekla da se „uvek zalagala da svako treba da odgovara za počinjeno delo, i da Novaka Filipovića poznaje kao vrhunskog sportistu, nagrađivanog i na domaćim i na međunarodnim takmičenjima, kao i od strane najviših gradskih funkcionera SNS u Pančevu“.

„Ako je na bilo koji način umešan u neko krivično delo, treba da odgovara. Biljana Popović Ivković je pokazala fotografiju čoveka za koga kaže da je uhapšen zbog droge, tvrdeći da je moj prijatelj, a njihovi mediji objavili su moju fotografiju ispod naslova, što valjda treba da ukaže da sam ja dilerka“, kazala je Tepić.

Ona je rekla da „zna da vlast boli što ona mesecima raskrinkava organizovani kriminal Aleksandra Vučića i njegovog omiljenog trgovca oružjem Slobodana Tešića, od Krušika do Libije“. “

Znam i da sam pod stalnim nadzorom, jer tragaju za mojim izvorima besni što im građani više ne veruju i otkrivaju sve njihove laži i prevare“, kazala je Tepić. Tepić je rekla da susve konferencije o istini o zloupotrebama u „Krušiku“ ozbiljan problem za vladajuću stranku„.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari