Tepić: Ivković pokazala da je istina o Krušiku ozbiljan problem za režim

Ostavite komentar


  1. Biljana Popovic Ivkovic me zabrinjava jer deluje kao da se ponekad izgubi u svemiru.Doticna obavlja vaznu funkciju a diskutabilno je zbog nekih njenih neodmerenih izjava da li je za istu sposobna jer ponekad u svojim pojavljivanjima u medijima ispadne smesna.Razumem da treba da opravda izbor za ovu funkciju i ogroman licni dohodak ali treba da obrati paznju jer to radi ponekad nespretno.Neka primeni onu narodnu “Tri put meri pa seci“sto bi u prevodu znacilo proveri da li je tacno pa tek onda iznesi u javnost.Na zalost to nije svojstveno samo njoj jer nije jedina koja ide po onom “lupis pa ostanes ziv“.

    1. Sekretarka duboke države u ministarstvu policajnom ima 185000dinara mesečnu apanažu. Sunce ti žarano, za šta to? Za komukofašističko agitpropovanje.

      1. Kad pismeni geometar pa još Kalabić to kaže, za sve su krivi komunisti.

  2. Gospođo Tepić, samo vi nastavite da ih raskrinkavate kao i do sada. Svaka Vam čast i puna podrška.

  3. Kakva zamena teza Marinika Tepić kao i mnogo puta pre, nije nam odgovorila na pitanje Biljane Popović Ivković. A ono glasi dali je prijatelj sa uhapšenim ili ne.

    1. Ma moze da bude prijatelj sa kim god hoce, ovde je porodica ministra STEFANOVICA ZGRNULA OGROMNE PARE NA STETU KRUSIKA, i Nado ako nema sta da kazes nemoj da lupetas , bices pametnija, inace bas me bri ga ZA SVE TEPICKE, INTERESUJE ME KO CE DA OD SRBIJE NAPRAVITI PRAVNU DRZAVA I KADA I KAD CE TAJKUNI I LOPOVI IZA BRAVE

    2. Nado, za vas nema nade (mentalno), kao i za Biljanu. Neka pogleda na internetu slike ko je u srdačnom društvu sa, recimo, rezidentima Šilerove, Jovanjice… Ako su svi oni to što i ovi osvedočeni, onda treba sve u bukagije pa sistem resetovati i to na perood pre 1500+ godina, vratiti Dušanov zakonik, pa kom opanci, kom obojci.

  4. Opaaaaaa, kome to smeta što se izlazi u javnost sa istinom’!!! Odma je to zloupotreba položaja!!!!! Nije valjda gospođo Tepić da Vam je istina zasmetala???

    1. Draga Nada i Milica…. Svako je nevin, dok SUD NE UTVRDI KRIVICU, a ko to pre suda iznosi u javnost zloupotrebom položaja, vrši protu ustavnu delatnost, POLITIČKI PRITISAK NA PRAVOSUĐE …. ko ne poznaje ustav te zato ne poštuje NE BI SMELO BITI NI NA KAKVOJ JAVNOJ FUNKCIJI

  5. Ako je neko na bilo koji način umešan u neko krivično delo, treba da odgovara.

  6. Tepicka bi mogla da brine za godpodina Djilasa i DS i tu gleda sta je istina sta ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.