Došao je dan koji su s nestrpljenjem očekivali svi u Partizanu, oni kojima je crno-bela kombinacija na srcu, ali i celokupna ovdašnja sportska javnost. Tačno u podne počeće sednica Upravnog odbora, na kojoj će petočlani sastav Stručnog saveta istog tela i sportski direktor Nenad Bjeković predložiti novog trenera, a ako sve prođe glatko na konferenciji za novinare, zakazanoj jedan sat posle, medijima će i zvanično biti predstavljen naslednik Miodraga Ješića i stavljena tačka na kuloarsku licitaciju imena na najužarenijoj domaćoj fudbalskoj klupi, koja traje od onog trenutka kada je postalo jasno da su Kralj i kolege, serijom očajnih rezultata i ništa manje katastrofalnih igara, šanse za osvajanje titule šampiona sveli na domen teorije.
Kao i uvek u sličnim prilikama, u opticaju je bilo dosta trenera, sa manje ili više realnim šansama da sutra, u klupskom sportskom centru „parnog valjka“, označe početak priprema za prolećni deo sezone.
Radomir Antić, član UO čija bi procena ubuduće trebalo da bude jedna od najvažnijih pri angažovanju trenera, i, u ovom poslu doskora neprikosnoveni, sportski direktor Nenad Bjeković imali su svoje „pikove“, neki nisu hteli, a drugi mogli da prihvate ponudu, spisak se stalno menjao, da bi na kraju bio sveden na dilemu Dragoljub Bekvalac (strateg Bežanije) – Miroslav Đukić (selektor mlade selekcije Srbije). Ne bi, međutim, bilo iznenađenje ako čelnici Partizana danas izvuku nekog trećeg iz „rukava“.