Bez Milana Mačvana u nastavku priprema za SP

Ostavite komentar


  1. E sad da mi neko kaze da je Sasa uzeo procenat od Macvana da mu podigne cenu i proda ga kao reprezentativca – ja necu poverovati ZINAT.

  2. Kakav blam.Pa sto bi rekaopok.Mladen Delic ljudi moji jeli ovo moguce!?Zato ne valja Kalinic,od ovog ce se uzme neka kintica,e zemljo Srbijo,sto ne gajis slonove…

  3. U košarci vam pada cena ako igrate za reprezentaciju , nije to fudbal… Dečko je imao tešku povredu , obnovio je odmah nakon oporavka , godinu ipo van takmičarskog ritma , period priprema sa reprezentacijom učinio je da se psihički rastereti u jednoj dobroj atmosferi kako bi smogao snage nastaviti dalje .. Bio je pred odlaskom u penziju u jednom trenutku .

  4. Izostavljanjem Kalinića zbog političkih stavova, po meni sasvim ispravnih, imenovanje Vučićeve saradnice u upravni o0dbor KSS, koja ne razlikuje košarku od badmintona, počela je vučićizacija naše košarke. A legende naše košarke ćute.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.