Bregar: Imali smo pad, to ne sme da se dešava 1foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rukometašice Srbije pobedom protiv Poljske startovale su na Svetskom prvenstvu koje se održava u Španiji (25:21). Selektor Uroš Bregar, u suštini je zadovoljan prikazanim od strane svojih izabranica, osim u delu utakmice, oko 40. minuta, kada su Stoiljković i saigračice osetno pale u igri.

Smena generacije zahtevaće vreme u kojem bi izabranice selektora Uroša Bregara trebalo da pokažu koliko su sposobne da postanu deo najelitnijeg društva na svetskom nivou.

Na osnovu igre prikazane protiv Poljske, evidentno je da imaju talenta i da su u stanju da neguju moderan i brz rukomet.

„Mislim da smo u prvih deset minuta utakmice demonstrirali baš dobru energiju, a to nam je bio i plan – da odigramo dobro u odbrani. Znali smo da će nam to biti ključna stvar za uspešan rezultat. U prvom poluvremenu smo promašili iz nekih izglednih situacija, a mislim da je razlika na poluvremenu mogla da bude i veća. Na kraju je iznosila samo tri gola“, istakao je selektor Bregar posle utakmice.

Slovenački stručnjak naveo je da su njegove izabranice imale pad u igri oko 40. minuta što ne bi trebalo da se dešava.

„U drugom poluvremenu imali smo pad oko 40. minuta koji ne bi smeo da se događa. Veoma mi je drago da smo se opet vratili, odradili to do kraja i odigrali dobro“, naveo je šef struke u reprezentaciji Srbije.

Srbija naredni meč u drugom kolu u nedelju od 20 časova i 30 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari