Energijom na iskustvo 1Foto: Starsport

Prvi meč FIBA Lige šampiona u hali „Aleksandar Nikolić“, crno-beli dočekuju sa skorom 1-1, nakon dva gostovanja u Nemačkoj i Turskoj.

Na evropskoj premijeri, Partizanu će se suprotstaviti iskusni sastav ekipe Stelmet Zielona Gora. Poput crno-belih, i poljski tim u meč III kola FIBA Lige šampiona ulazi sa skorom 1-1.

Trener Aleksandar DŽikić je naglasio da poljska ekipa ima evroligaško iskustvo, što dovoljno govori o tome o kakvom se klubu i organizaciji radi.

„Što se njihovog sastava tiče, imaju vrlo iskusnu bekovsku liniju i čvrste i aktivne centre. Uostalom, jasno je da je naša grupa u ovom takmičenju daleko najkvalitetnija, ali je takođe jasno da se to neće promeniti. To smo prihvatili, i radimo kako najbolje možemo sa onime što imamo“, istakao je trener crno-belih.

Jedan od najmlađih prvotimaca, Vanja Marinković ističe da je sva pažnja sada usmerena na prvi meč u LŠ na svom parketu.

„Uvek govorimo da je svaki sledeći meč najvažniji, jer u svakom meču imamo i želju i obavezu da pružimo svoj maksimum. Očekuje nas utakmica protiv još jedne jake i iskusne ekipe, ali mi ćemo izaći na teren spremni da damo sve od sebe“ – izjavio je Marinković.

Utakmica je na program danas u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport i putem online platforme livebasketball.tv.

Za tribine 500 dinara

Pojedinačne ulaznice za meč Partizan NIS – Stelmet Zielona Gora naći će se u prodaji od sutra. U period od 10 do 15 časova, karte će se prodavati u prostorijama KK Partizan NIS na stadionu Partizana. (Kancelarija 218) Od 15 časova do početka meča, karte će se prodavati na blagajni hale „Aleksandar Nikolić“. Cena ulaznice za tribine je 500, a za parter 800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari