Sportski direktor madridksog Reala Predrag Mijatović odbacio je medijske spekulacije o prelasku napadača Čelsiaj Didijea Drogbe na Santjago Bernabeu tvrdnjom da je reprezentativac Obale Slonovače prestar za „kraljevski“ klub.
– On ima 29 godina i mora se o tome razmišljati, pre svega.

Sportski direktor madridksog Reala Predrag Mijatović odbacio je medijske spekulacije o prelasku napadača Čelsiaj Didijea Drogbe na Santjago Bernabeu tvrdnjom da je reprezentativac Obale Slonovače prestar za „kraljevski“ klub.
– On ima 29 godina i mora se o tome razmišljati, pre svega. On igra za Čelsi, uostalom, i ne verujem da će ga tako lako pustiti da ode – rekao je Mijatović. Starteg španskog prvaka Bernd Šuster je nedavno pokazao interesovanje za golgetera plavaca, ali ako je suditi prema Mijatovićevim rečima, od njegovog dolaska u Madrid nema ništa.
Napadač Barselone Tjeri Anri istakao je da je on jednostavno fasciniran znajem, talentom i umećem dva „vunderkinda“ katalonskog kluba – Bojanom Krkićem i Đovanijem Dos Santosom.
– U fudbalu godine nisu bitne, a ja sam uživao gledajući kako Krkić igra. Nisam video puno takvih igrača, malo me podseća na Trezegea. Dos Santos je takođe sjajan, zaista poseban i on je u potpunosti spreman za izazove – tvrdi Anri.
Podsetimo, oba ova mlada igrača su nedavno imala i svoju evropsku premijeru pošto su dobili priliku da zaigraju protiv Liona u 1. kolu Lige šampiona na Nou Kampu.
Prema pisanju vodećih engleskih listova novi menadžer Čelsija biće Holanđanin Marko Van Basten, sa kojim je vlasnik plavaca Roman Abramovič već stupio u pregovore i to nakon prvenstvenog duela londonskog kluba i Mančester Junajteda, na kom je Van Basten bio gost ruskog tajkuna. Ovu vest je engleskim medijima otkrio niko drugi do bivši strateg Reala Fabio Kapelo.
– Frenk Arnesen (tehnički direktor Čelsija) želi da Van Basten preuzme ekipu i već ga je preporučio Abramoviču. Njih dvojica se odlično poznaju iz holandskog fudbala i on je ubeđen da bi Van Basten bio idealno rešenje za klub – rekao je Kapelo.
Prema tvrdnji ovih listova, Van Basten još uvek nije sto posto siguran šta da radi jer ne zna koliko mu se isplati da napušta Holandiju, gde je na funkciji selektora nacionalnog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari