Majami odustao od Durenta? 1Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE SHUTTERSTOCK OUT

Otkad je Kevin Durent javno obznanio da želi da bude trejdovan iz Bruklin Netsa, mnogi timovi su iskazali interesovanje za njegove usluge, a sam Durent je rekao da su mu destinacije koje preferira Finiks i Majami.

Međutim, pošto su Sansi produžili ugovor sa Diandreom Ejtonom, veoma je teško da će KD preći u ekipu iz Arizone, a sve dalje je i trejd Bruklina i Majamija, piše Sport Klub.

Novinar Šon Deveni prenosi da je Majami praktično odustao od potencijalnog trejda za sjajnog krilnog košarkaša i da se okreće drugim opcijama, poptu veterana iz Šarlot Hornetsa Gordona Hejvorda.

Majami je tim koji želi igrača koji će ih odmah učiniti boljima i dopuniti „jezgro“ koje predvode Džimi Batler, Bem Adebajo, Kajl Lauri i ostali, a Šarlot se nalazi u nezgodnoj poziciji, naročito posle zakonskih problema sa kojima se suočava Majld Bridžis.

Deveni navodi da je Majami nudio Bruklinu „paket“ u kojem je glavni igrač bio Tajler Hiro, ali da Netsi nisu bili zainteresovani.

Durent ima 33 godine i četiri godine vredne 198 miliona dolara u svom ugovoru.

Prošle sezone su Seltiksi počistili Netse sa 4-0 u plej-ofu, dok je Majami izgubio od Bostona u finalu Istočne konferencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari