Milojević: Došli smo da pobedimo Trabzon 1Foto:BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Trener Crvene zvezde Milan Milojević optimist je pred meč drugog kola Lige Evrope protiv Trabzona.

On je na konferenciji za medije u Turskoj napomenuo da očekuje drugačiju utakmicu od prošlonedelje sa Monakom u Beogradu, kada je njegova ekipa pretrpela minimalan poraz, piše Sport Klub.

„Ne mogu da kažem da sam zadovoljan svim od preuzimanja ekipe, ali mogu da kažem da sam zadovoljan kako se razvijamo i u kom pravcu idemo. Smatram da smo na dobrom putu,” rekao je Milojević i potom okrenuo duelu sa prvakom Turske.

„Imamo puno informacija o Trabzonu. Mislim da se u Srbiji mnogo prati turski fudbal generalno, tako da tu teško može da bude nepoznanica. Znamo da imaju kvalitetne pojedince poput Trezegea, Gomeza… ali isto tako znamo da je bitno da zaustavimo celu ekipu”.

Milojević će na raspolaganju imati i Mirka Ivanića, koji je zbog povrede bio van sastava u protekle dve nedelje.

„Svi igrači koji su danas sa nama su zdravi. Što se tiče Ivanića konkretno, na nama iz stručnog štaba je da procenimo koliko će vremenski igrati. Moramo da vidimo računa da se ne preforsira. Očekujem naše bolje izdanje u odnosu na ono protiv Monaka. Poštujem Trabzon i znam njihove kvalitete, ali verujem i da smo mi napredovali i da možemo da dođemo do pobede. Ovde smo došli posle sjajnog trijumfa u domaćem prvenstvu.“

Uporedio je strateg crveno-belih Monako i sutrašnjeg rivala.

„Monako je jedna izuzetno fizički pripremljena ekipa, jedna od najbolje pripremljenih u Francuskoj, dok je Trabzonu glavni adut individualni kvalitet igrača. Obe ekipe su vrlo kvalitetne, ali moramo da vodimo računa pre svega o našoj igri i probamo da ih zaustavimo. Očekujem totalno drugačiju utakmicu u odnosu na onu protiv Monakom,“ naveo je Milojević.

Utakmica u Trabzonu na programu je u četvrtak u 18:45 sati.

Turski tim je u prvom kolu poražen od Ferencvaroša u gostima 3:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari