Osim: Najveća greška smena Muslina

Ostavite komentar


  1. Legenda je u pravu. Samo me čudi da Kokeza nije bio u sastavu protiv Brazila a Šutrbatović u srednjem redu. Verovatno im menadžeri nisu dali saglasnost jer mogu da se prodaju za kilo ćevapa a ovi što su igrali za malo više.

    1. delimično je u pravu, ali je i on forsirao sporu igru preko kalsičnog sporog centarfora , što je prošlost u fudbalu !
      Danas su gol i špic igrači najbrži igrači na terenu : Ronaldo, Nejmar, Kavali, Mesi,….

  2. Ivice, mi naseg selektora, oca i ucitelja ne menjamo godinama i ne nameravamo, Muslin, Krstajic… su samo vostane figure. Srbija nije prvak sveta ni u cemu pa ne mora u fudbalu, zao mi je mladosti koju niko nije umeo da povede ka nekom boljem rezultatu.

  3. Glavni problem za Srbiju nije smena Muslina , koji je uveo sporu igru u napadu preko sporog Mitrovića !,
    Spori Mitrovića, sve lopte prima leđima okrenut protivničkom golu, jer ne može nikoga da pretrči !
    Zato se mora naći BRŽI centarfor , koji menja mesta sa BRZIM krilima
    (učiti od Hrvata, Engleza,…)!

    1. Ma bravo. Vidi se da si fan Radonjića i ostalih Terzinih pulena. Mandžukić je brži možda od Mitrovića pa igra isto? Problem je što nemamo one koji se pridodaju napadu brzinom poput hrvatskih igrača. Možda samo Tadić,ostali kao puževi.

  4. Суштина је да се обнови култ репрезентације !
    Зато се прво морају сменити сви из ФСС и Крстајић,
    затим на дресове вратити ГРБ Србије са орловима и круном ,
    увести правило да се химна мора певати,.. ..
    Од спорстких услова : мора се бити БРЗ на тестовима и психолошки стабилан… !

    1. Idi u Severnu Koreju, apliciraj za selektora.
      U Srbiji su izgleda svi problemi nastali zbog kozmetike. Znaci, promenimo us_ani grb na dresu, ima da nam krene. Propevamo himnu, razvalicemo Brazil svaki put. Problem u Srbiji je, prijatelju, to sto svako misli da je strucnjak za sve i to sto nema KONTINUITETA, nego se svake 4 godine, sve prethodno uradjeno zapisa i zasere i krene se od nule. Na stranu Vucic.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.