Partizan tvrdi da nema saznanja da je Jović tužio klub 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da nema „saznanja“ da je prvotimac crno-belih Nemanja Jović tužio klub.

„U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač Partizana Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da Partizan nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode“, stoji u saopštenju kluba.

Mediji su danas preneli informaciju da Jović tužio klub zbog 900.000 evra neisplaćenih zarada.

„Partizan najoštrije osudjuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 eura. Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 eura“, dodaje se u saopštenju.

Pratizan je naveo i da će protiv portala koji je izneo „neistinitu informaciju“ podneti tužbu.

„Navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u „U21″ reprezentativnu selekciju“, stoji u saopštenju.

Partizan je naveo i da je „Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom sa Partizanom“ i da je to „jedina istina“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari