Pešić spasio Zvezdu, premijerka na udaru navijača 1Foto: Starsport

Zanimljivo je bilo i na terenu, ali i na tribinama u meču Superlige Srbije u kojem je Crvena zvezda posle mnogo muke savladala kruševački Napredak 1:0.

Strelac gola odluke, kao i pre sedam dana u Novom Pazaru bio je Aleksandar Pešić u 68. minutu, piše Sport Klub.

Zvezda poljuljana drugim porazom u Ligi Evrope nije dobro otvorila meč. Bolje prilike za gol imali su gosti iz Kruševca u prvih 20 minuta.

Prvu šansu za Zvezdu propustio je Rodić, a onda se obrukao Gobeljić u 31. minutu, koji je promašio iz čiste pozicije. Do kraja poluvremena briljirao je golman gostiju Petrić, koji je zaustavio udarce Kataija i Pešića.

Već na startu drugog poluvremena Miloš Milojević je uveo umesto povratnika Mijailovića oporavljenog Ivanića. Krenuli su napadi Zvezde u talasima, ali sve do 68. minuta nije bilo efekta.

A onda je posle centaršuta Kataija, lopta zakačila jednog igrač Napretka stigla do odlično postavljenog Pešića koji glavom šalje loptu u mrežu.

Do kraja meča, iako je bilo napada na obe strane nije došlo do promene rezultata.

Zanimljivo je bilo i na tribinama. Od trenutka kada je Zvezda postigla gol u centru pažnje su bile najvatrenije pristalice crveno-belih. Istakli su transparent „Nemoć države“, a na meti prozivki i uvreda bila je premijerka Ana Brnabić. Pominjano je i ime predsednik Aleksandra Vučića.

U drugom meču popodnevnog programa Vojvodina je savladala Javor 2:0, autogolom Đukića u 24. minutu i Barajea u 81. minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari