Rusija u Savetu bezbednosti stavila veto američku rezoluciju protiv sebe

Ostavite komentar

 1. Raspisivanje referenduma u sred rata je postupak dostojan najzabitijih afričkih zemalja, i umišljeni Rusi moraju da shvate i gde im je mesto.

 2. Zakuvali ste čorbu sa Kosovom pa sad kusajte. Sad ste se setili celovitosti, integriteta, prava…polako tek ćete videti šta je to međunarodno pravo.

 3. Na oslobodjenim teritorijama nema rata. Uzgred, Rusija se bori protiv Amerike njihovim metodama. To najvise boli.

 4. Srbija je bila izbačena iz UN,a Rusija zbog većih nedela nije i još uvek ima pravo veta u savetu bezbednosti.Sramota zanemoć UN.

 5. Sta fali aneksiji ?
  Pa I Kosovo je nastalo aneksijom.
  A to su ameri podrzali. Eto vam sada. I ovo je samo pocetak.

 6. Како Југославија тако Украјина. Како Словенија… тако Доњецк… Како ЕУ са Словенијом… тако РФ са Доњецком… Шта је чудно?

 7. Svi normalni narodi pobegli su od Ruske čizme glavom bez obzira, samo domaći ljubitelji kgb-a priželjkuju čvrst zagrljaj medveda. Nije ni čudo što ovde, bukvalno, vladaju decenijama autokrate, lažne patriote i šovinisti svih boja. Zapitajte se zašto su svi pobegli od Srbije!? I mi smo u stalnom konfliktu sa svim susednim narodima.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.