U Privrednoj komori Beograda na jučerašnjoj svečanosti su dodeljene diplome i sertifikati polaznicima 37. generacije Poslovne škole za odnose sa javnošću.

– Danas je veliki dan za vas, ali i za privredu Beograda. Očekujem da vi koji ste nezaposleni nađete svoje mesto i pomognete preduzećima Beograda da poprave svoju komunikaciju sa vama. Morate krenuti putem bivših polaznika škole koji danas rukovode PR Vlade Srbije, velikog broja banaka i preduzeća ili su vlasnici naših vodećih PR agencija. Ova škola je pre 17 godina definisala standarde PR i kvalitete i to mnogi slede i kopiraju. Budite ponosni što imate diplomu ove elitne škole – poručio je Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda.

Nakon dva semestra edukacije u Poslovnoj školi, diplome Poslovne škole su stekli PR Naftne industrije Srbije, Ceptera, Privredne komore Beograda, Inženjering plusa, Masela, Doma zdravlja Stari grad, Trgovinskog suda Beograda, novinari više medija i nekoliko agencija za odnose sa javnošću. Poslovna škola za PR u Beogradu, prva ove vrste na našim prostorima, već17 godina doprinosi afirmaciji ove oblasti i kvalitetu kadrova, obrazujući stručnjake za odnose sa javnošću, od kojih mnogi sada uspešno rade u poznatim firmama. Do sada je, zahvaljujući ovoj školi i njenim profesorima, znanje o PR steklo više od 1.600 ljudi različitih struka iz svih delova Srbije, a mnogi od njih rade kao stručnjaci u uspešnim kompanijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari