Gradski čelnici u prvoj vožnji tramvajem

Uz kašnjenja po fazama, Slavija, Ruzveltova i Bulevar Oslobođenja od četvrtka otvoreni za saobraćaj

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, ha…."oni u tranvaju" tj. u vozilima GSP? Pa to je za Ginisovu knjigu. Zamenili svoje limuzine tranvajskom vožnjom….ma da li je moguće…..to im je prvi put da za života uđu u vozilo gsp….
    To našta liči voziti se tim gsp vozilima ću vam ja sad ukratko reći. Najmanji problem je što su vozila uglavnom stara….glavni problem je što u državi od 7 mil vlast nije u stanju da nađe 1 do 2 PROFESIJONALIH VOZAČA jer ovi što nas "voze" su možda pre toga vozili (ako su uopšte bilo šta vozili) traktor. Koči, cimaj, juri, ne znaju da procene rasojanje u toku vožnje, ne vide putnike kad ulaze i izlaze iz vozila. kad kreću iz stanice oni pojure kao na auto trkama…..a tek grejanje ili hlađenje…..u vozilima je SAUNA ili ZAMRZIVAČ….apsolutna nesposbnosr REGULACIJE temeprature….

  2. Баш су Вам маторе и пре потопске вести из Београда.Редовно их пратим,имајте их мање, али нек вести буду актуелне

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.