Šlep služba Parking servisa „pauk“ će raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda, osim u petak i u subotu, 17. i 18. aprila, kada će zbog održavanja Beogradskog maratona raditi dodatno na izmeštanju vozila sa putanje maratona. U Info centru Parking servisa organizovano je dežurstvo u subotu, u vreme održavanja maratona, tako da će vozači sve informacije o pomerenim vozilima sa trase maratona, kao i ostale potrebne informacije, moći da dobiju putem telefona 3035-400.

Parking servis apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da privremeno pomere svoja vozila sa trase maratona. Vozila koja ne budu uklonjena najkasnije do 22 sata, u petak, 17. aprila, biće izmeštena kako bi se do ranih jutarnjih sati u subotu, 18. aprila, staza pripremila za neometano održavanje maratona. Vozači koji sami blagovremeno ne uklone vozila sa trase maratona, informaciju o mestu na koje je vozilo preneto moći će da dobiju u Info medija centru Parking servisa, u subotu.

JKP Parking servis će povodom predstojećeg praznika – Uskrsa i 22. beogradskog maratona, raditi u izmenjenom režimu. Kontrole parkiranja na uličnim parkiralištima i u zoniranim delovima grada neće biti 17., 18., 19. i 20. aprila. Istovremeno neće biti otvoren ni šalter ove službe za rad sa strankama u ulici Starine Novaka 22. Sve javne garaže i posebna parkirališta radiće po ustaljenom režimu i biće neprekidno otvoreni za vreme prazničnih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari