Aranđelovčani žele konkretnu borbu protiv narkomanije

Građani koji su učestvovali na protestu zbog smrti devojčice sutra predaju spisak zahteva

Ostavite komentar


  1. Puna podrska protestu jer dok nam deca umiru od ekstazija i heroina policija hapsi ljude koji se lece marihuanom i to predstavljaju kao uspesnu borbu protiv narkomanije.Shvatite da marihuana nije droga ,ne postoji ni jedan slucaj u svetu od predoziranja .Nema smrtnog ishoda i plus leci veliki spisak bolesti od raka ,dijabetisa pa do glavobolje.Naravno da zdravstvena mafija nece to da prizna jer zamislite da svako moze da posadi brufen ko bi ga kupovao onda.Od alkohola godisnje umre oko 40 000 ljudi,cigarete isto toliko odnesu zrtava.O ekstaziju i teskim drogama da ne govorim.Kamo srece da je marihuana najveci problem.Edukacija je potrebna kako dece tako i roditelja.Primena zakona ali ne selektivno.Ne hapse se dileri koji zaradjuju velike pare vec samo oni koji se drogiraju.Ne moze kolima ministarstva da se razvozi droga i da ocekujemo da je nema na ulici.Ne okreci glavu narkomanija ke bolest a ne hir.Treba leciti a ne diskriminisati narkomane.Nije lako ali to sutra moze da bude vase dete

  2. lol, smesni ste, zao mi je sto nisam bio u komsiliku pa da se naduvam i da dodjem da ucestvujem u setnji 😀

    Prvo gradjani Srbije su glupi i neuki da skinu sa vlasti diktatora, koji ih krade i pljacka, i ne razumeju da „problem“ sa drogom imate jer vam taj problem namecu.

    Deca vam umiru od „ekstazija“ zato sto je ilegalan, pa moze svako da napravi tabletu cega god hoce i da podvali nekom da ovaj to ni ne vidi.

    U medjuvremenu se MDMA odobrava svuda u svetu kao regulisana supstanca koja se kupuje u apoteci.

    Sta mislite zasto tamo deca ne umiru od ekstazija?

    Ili od trave?

    Neukost i ne znanje u drugama, kao i ostalom kriminalu i politici odgovara samo kriminalcima. Da je treva legalna, pusio bi ko hoce, kvalitetno da zna sta je kupio i drzava bi imala porez.

    Da je MDMA legalna ista prica. Ne bi niko vise umro jer je progutao tabletu necega sto ne zna sta je. Na velikim svetskim festivalima se besplatno testiraju ovakve stvari. U normalnim zemljama u apoteci lepo kupite tester droga, pa da znate da li ste dobili to sto ste kupili. Ovako nema svrhe raspravi, samo radite ono sto kriminalci zele od vas, a to je vicete parole i neistine, cineci droge nesto misticno i terajuci decu u to.

    Odrastao sam u Srbiji i skoro nista od navedenog nisam koristio, a imao sam u svakom momentu pristup svemu.

    Otvoreno dileri pricaju o tome kako ih snabdeva sns i policija, i kako nikad ne znaju kakvo ce lose dobiti. Tako nesto nije slucaju u boljim zemljama, i tamo mnogo manje ima smrti od ovoga.

    Al eto svadjajte se vi da l je policija ili vaspitanje problem.

    Problem je ono o cemu se ne prica. Problem je politika, resite to i ostalo ce da prati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.