U četvrtfinalnim mečevima Lige šampiona nije bilo iznenađenja pa će se u borbi za finale, prema očekivanjima, naći Barselona, Real, Čelsi i Bajern. Žoze Murinjo, aktuelni trener Reala i bivši prvi stručnjak Čelsija, ne veruje da će „plavci“ u dva meča uspeti da nadigraju aktuelne prvake Starog kontinenta.


– Barselona je odlična. Barselona nije favorit, ona je superfavorit. Da budem potpuno iskren, ne verujem u finale između Reala i Čelsija. Može da se dogodi da u finalu budu Bajern i Barselona ili Real i Barselona. Jednostavno, ne verujem u finale Real – Čelsi, a svi znate zašto – istakao je Murinjo, aludirajući na „poseban tretman“ pulena Pepa Gvardiole kod sudija.

Revanš dueli polufinalne serije biće odigrani u Španiji, što daje dodatnu prednost Barseloni i Realu, mada je Murinjo izuzetno oprezan pred okršaj sa Bavarcima.

– Bajern je veoma jak rival. Imaju gotovo isti tim kao iz vremena dok sam trenirao Inter i kada smo se sastali u finalu Lige šampiona. Imaju jake individualce. I ja i moji igrači radujemo se tom polufinalnom duelu i verujem da će to biti sjajno polufinale – zaključio je Murinjo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari