Poznato je da teniseri i teniserke imaju jedan od najzahtevnijih rasporeda tokom godine, pa se zbog toga često i zapitaju u kojoj su državi i na kom kontinentu. Trenutno svetski reket broj dva Novak Đoković izjavio je da se zbog prenatrpanog kalendara tokom sezone neretko desi da bude u potpunoj konfuziji i ujutru se zapita gde je.


– Ako nemaš na umu vremenske i geografske odrednice mesta na kome si, dešava se da se probudiš i zapitaš: U kojoj sam sada vremenskoj zoni? Gubljenje pojma o mestu na kome si važi za sve, ali najviše za visoko rangirane igrače. Znali smo da će Olimpijske igre opteretiti naš raspored još više nego što je to bio slučaj prethodnih godina – izjavio je Novak Đoković koji se trenutno nalazi na severnoameričkoj turneji, a sinoć je u okviru drugog kola Mastersa u Sinsinatiju odigrao meč protiv Italijana Andreasa Sepija.

Novak je sa vimbldonske trave na kojoj se igralo tokom Olimpijskih igara u Londonu morao da pređe na betonsku podlogu u Torontu, ali mu ta promena nije preterano smetala i uspeo je da odbrani titulu na Rodžers kupu.

– Ovo se dešava stalno kad smo u olimpijskoj godini. Svi pravimo raspored oko toga. Ali za sada se osećam dobro – dodao je Dejvis kup reprezentativac Srbije.

Masters u Sinsinatiju igra se za ukupan nagradni fond od 2,82 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari