Multimedijalna manifestacija “Dunavske noći Adica” počeće sutra ispred Mesne zajednice Adice. Na ovoj humanitarno-zabavnoj manifestaciji biće predstavljeno više od 50 programa na dve bine i na desetine štandova.


– Program manifestacije „Dunavske noći” podeljen je na scensko-muzički, dečiji i sportski program, ali kao i uvek, najbitniji segment su humanitarne akcije, radionice i edukacije po kojima je ova manifestacija poznata. Na glavnoj bini će sutra uveče nastupiti grupa Garavi sokak i pevačica Neda Ukraden. Pored njih, posetioci će moći da uživaju u trubačima i vatrometu, a posle ponoći sve prisutne zabavljaće di-džej Šaca – kaže direktor manifestacije Srđan Egić.

Na brojnim štandovima biće predstavljeni stari zanati, u okviru dečjih programa održavaće se radionice, a na manjim binama najmlađi sugrađani će imati svoje programe: poligon spretnosti – vožnja bicikla, trka beba u brzom puzanju, brzo jedenje šampita i druge.

Pored zabavnog i edukativnog, manifestacija ima i humanitarni karakter. Svake godine različiti sponzori doniraju poklone socijalno najugroženijoj deci koja stanuju u Adicama.

Izmena saobraćaja

Zbog održavanja manifestacije „Dunavske noći“ od danas u podne do srede u podne, doći će do privremene izmene trasa kretanja autobusa na liniji broj 6 (Podbara – Adice) i liniji broj 6A (Adice – Veternik, OŠ „Marija Trandafil“). Linija broj 6 menja trasu kretanja tako što iz Banjalučke ulice skreće levo u Smederevsku (na raskrsnici pomenutih ulica otvara se privremeno stajalište), zatim ide desno do Kragujevačke, iz koje skreće desno u Slavka Rodića, pa desno u Banjalučku ulicu, nakon čega se vraća na redovnu trasu u ulicu Branka Ćopića. Linija broj 6A u smeru A od Adica do Veternika (Fešter) kao polazno stajalište koristi postojeće stajalište linije broj 6, na uglu ulica Branka Ćopića i Sime Šolaje, a u smeru B od Veternika (Fešter) do Adica ide istom izmenjenom trasom kao i linija broj 6.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari