EU oštrija po pitanju vladavine prava

Ostavite komentar


  1. U Srbiji nema ni v od vladavine prava, ukidaju se penzije i plate, vlast radi šta hoće, a Vučić bog i batina…

  2. zar nije Kosovo jedini uslov za ulazak u eu? ili je to najlaksi uslov? samo ga poklonis i odma moze u EU

    1. Nije Kosovo glavno, nemojte nasedati na priče. Propustili ste glavni deo teksta, a to je veza države sa kriminalom, korupcija, bezvlašće, itd. Naravno i Kosovo je tema, ali naši vlastodršci nam stalno mažu oči Kosovom, Hrvatima, Bosancima, svima okolo koji nas ne razumeju i mrze, a to se sve radi samo da bi vi gledali na tu stranu i zaboravili na svu nepravdu kojom ste okruženi vi i vaši bližnji. Ajmo samo jedno – partijsko zapošljavanje: ko nema bar 5 poznanika/rodbine koji su tako zaposleni?!

  3. Hoće li naša država da bude kažnjena što ne primenjuje pravo, onako kako to nalaže EU? Ako hoće, a kada će?

Ostavite komentar


Društvo

Vlada donela zaključak da 17. jun bude neradan dan zbog Kurban bajrama 7

Vlada donela zaključak da 17. jun bude neradan dan zbog Kurban bajrama

Vlada je donela zaključak kojim se poslodavcima u Srbiji preporučuje da zaposlenima – pripadnicima Islamske zajednice u Srbiji, koji praznuju Kurban-bajram, omoguće da ne rade 17. juna 2024. godine, drugog dana ovog verskog praznika, a polazeći od činjenice da se prvi dan praznika u ovoj godini obeležava u nedelju, navodi se u saopštenju Vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.