Štrajk fudbalera Napretka Fudbaleri kruševačkog Napretka stupili su u štrajk jer još nisu dobili plate za jul. Oni su se na takav korak odlučili jer im isplate kasne dve nedelje, a treneru Jovici Škoru su rekli da neće nastaviti sa treninzima sve dok mi novac ne bude bio isplaćen. U Superligašu iz Kruševca se nadaju […]

Štrajk fudbalera Napretka

Fudbaleri kruševačkog Napretka stupili su u štrajk jer još nisu dobili plate za jul. Oni su se na takav korak odlučili jer im isplate kasne dve nedelje, a treneru Jovici Škoru su rekli da neće nastaviti sa treninzima sve dok mi novac ne bude bio isplaćen. U Superligašu iz Kruševca se nadaju da će se situacija smiriti do subotnje utakmice sa OFK Beogradom.

Drogba spreman za vikend?

Napadač Čelsija i reprezentacije Obale Slonovače Didije Drogba oporavio se od povrede kolena zadobijene nepostredno po završetku prošle sezone i prema rečima menadžera plavaca Luisa Felipea Skolarija, trebalo bi da bude spreman za predstojeći vikend i utakmicu Premijer lige sa Mančester sitijem.

– Drogba se svakim danom oseća sve bolje i u sve je boljoj fizičkoj kondiciji. Još uvek nije potpuno spreman za celu utakmicu, ali mislim da bi bio sposoban da odigra jedno poluvreme – istakao je portugalski stručnjak.

Riberi se vraća za dve nedelje

Fudbaler Bajerna i jedan od najboljih reprezentativaca Francuske Frank Riberi trebalo bi da se na teren vrati kroz dve nedelje, s obzirom na to da njegov oporavak protiče u odličnom ritmu.

– Proteklih šest nedelja sam proveo na fizioterapiji i veoma sam srećan što opet mogu da treniram. Želim da se vratim što pre, čak i ovog vikenda, ali znam da to nije moguće. Potrebne su mi još dve sedmice kako bih bio 100 posto spreman – poručio je Riberi, koji je zadobio tešku povredu skočnog zgloba na EP 2008 i usled koje je pauzirao više od tri meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari