Ivica Mladenović: Evropska desna skretanja

Lomljenje kičme Grčkoj je svima trebalo da bude nauk šta će se desiti bilo kojoj članici EU koja želi da vodi alternativnu levu politiku. Orban i razni protofašistički lideri mogu da prođu, ali onaj ko ima nameru da udari na finansijske interese vladajuće klase, kao što je to pokušao Cipras, on će biti ponižen i nateran na kapitulaciju

Ostavite komentar


  1. – Ja moram da priznam da sve češće sebi, kao nekome kome je taj deo evropskog identiteta na ličnom planu veoma važan i ko već nekoliko godina živi u EU, postavljam pitanje da li bi ulazak Srbije u EU u postojećim uslovima bio uopšte jedan kvalitativan iskorak za naše građanke i građane. Da vam odmah odgovorim bio bi to kvalitativan iskorak za gradjane Srbije.Najvise volim te sto sede po Americi i EU-ji i savetuju nas da ne idemo tamo.Vratite se u Srbiju i zivite kvalitetno!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.