Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš mogao bi da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana nakon što ga je engleski klub Vulverhempton stavio na transfer listu. Kako navode mediji, srpskog fudbalera kontaktirali su čelnici crveno-belih, u Zvezdu bi se vratio kao slobodan igrač, a u planu je da zaigra već sledećeg četvrtka na kvalifikacionoj utakmici za Ligu Evrope protiv Bordoa u Beogradu.

Milijaš je sa Vulvsima prošao kompletne pripreme i ne bi trebalo da ima velikih problema prilikom adaptacije. On je samo u šest mečeva prošle sezone u Premijer ligi bio starter, a odigrao je 732 minuta.

Srpski fudbaler je seniorsku karijeru započeo u Zemunu, za koji je nastupao od 2000. do 2006. godine, da bi zatim prešao u Zvezdu, gde je odigrao 97 utakmica i postigao 37 golova. Dvadesetdevetogodišnji Milijaš je nastupao i u dresu reprezentacije, gde je zabeležio 25 nastupa.

Pre nekoliko dana na Marakanu je stigao i 20-godišnji vezista Aliu Dialo, koji će neko vreme trenirati pod nadzorom trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog. Nakon toga, šef stručnog štaba crveno-belih će odlučiti da li mu je mladi vezni igrač potreban u timu.

– Znam da je Crvena zvezda dobar klub, sa velikom istorijom kroz koji je prošlo mnogo velikih igrača. Došao sam ovde jer mi se ukazala prilika da igram fudbal na visokom nivou u velikom klubu – izjavio je Dialo po dolasku u Zvezdu.

Dialo je pet godina bio u londonskom Čelsiju, ali je po isteku ugovora napustio klub. On je prošlu sezonu proveo u kiparskom AEL-u, za koji je odigrao samo četiri utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari