Predrag Koluvija: Iskušenik iz Jovanjice

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Dodao bih samo da je haos rešiv samo ako Predsednik dobije ovlašćenja na papiru da može kao Miloš da reši problem bez apelacije..
    Mada možda mu je lakše ovako…

  2. Neverovatno! Klasičan diler drogom i to megalomanskih razmera. Zaslužuje 1000 godina. Zato ponekad zažalim za starim komunističkim vremenima gde bi ovaj pevao za 20 minuta. KOD NAS JE ZABRANJENO I TAČKA. Svaka relativizacije je apsurd i gora od slučaja.
    A koga brani. Pa onog koji je prvi pomenut i za koga niko ne zna čime se bavi. „Biznismen, menadžer“….

  3. Koji crni iskušenik!? Belosvetski krimos! Pažljivo sam odgledao tzv intervju. Totalna i providna Žilina režija, sa ciljem da se Koluvija „opere“. U pomoć je Đuka prozvao četničko-atikomunostičku genetiku Koluvije, da bi bio lakše prihvaćen u sadašnjoj srpskoj javnosti. Međutim, iz svakog segmenta razgovora izbija gotovo neverovatan Koluvijin „CV“. Samo krimos velikog formata može imati tolike i takve „poslovno-prijateljske“veze i kontakte. Nesumnjivo je vlast umešana u ovu priču. Vjerujem da je samo došlo do „greške u koracima“, pa je pukla tikva pre zakonske legalizacije proizvodnje marihuane. Nekoga su pokušali „preveslati“ pa ih je on razotkrio.

  4. Advokat, radi intervju, sa narko diler om, kome se sudi, za 4tone marihuane, spremne za distribucjiju I Jovanjicu 2,gde je zasađeno preko 16000.stabljika.Pa kako to može?!! Naivan, jadan narko diler, koji se pojavljuje po medijima, a pušten sa nanogicom u kućni pritvor. Mnogo je reče AV, godinu ipo dana, za tonu marihuane(Ne zna AV, da je 4tone)Svi jadni, naivni, nista ne znaju, drugi ih terali. Ovaj treba da bude u zatvoru 10-12 godina, a ne da se šeta, po medijima!!!! Brani ga sns-ovac, a mi smo, veverice!!!!

  5. ah kako volim ovo pozivanje na cetnickog dedu. decko je iz « proverene » porodice. neka, neka, opet ce komunisti morati da resavaju stvari.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.