Studentkinja (22) pala sa visine od četiri metra u zgradi Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu 1Foto FoNet Marko Dragoslavić

Devojka (22) pala je sa visine oko četiri metra između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i trenutno je u teškom stanju u Urgentnom centru.

Kako su rekli iz Kliničkog centra Vojvodine, ona je trenutno na reanimaciji. Nezvanično iz policije kažu da se radi o nesrećnom slučaju.

Sa Fakulteta tehničkih nauka kažu da je oko devet časova studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede.

– Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj. Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene – saopštili su sa FTN.

Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari