Vesić: U javni prevoz sa maskama

Ostavite komentar


  1. Baš me zanima kako ce to sa maskama izgledati u prevozu na 30 stepeni napolju i 50 stepeni u busu, dobijaćemo napade gusenja

  2. „Svi koji ulaze će morati da nose maske, ulaziće se na jedna a izlaziti na druga vrata, u vozilima će biti iscrtana mesta kako građani ne bi stajali jedni pored drugih. Uvešćemo i kondukteri koji će procenjivati koliko ljudi ulazi i izlazi iz prevoza, kako on ne bi bio izvor zaraze“,
    – Nebuloze teškog šarlatana koji se, kako izgleda, nikad nije vozio gradskim prevozom u špicevima. Za ovakvu zamisao bi trebalo da svi autobusi budu dupli a GSB ih nema dovoljno. Privatnici u Bgd ih nemaju uopšte.
    – Da podsetim čitaoce – ovaj dilkan se proslavio izjavom na početku uvodjenja vanrednog stanja da „treba smanjiti broj vozila i broj polazaka kako se putnici ne bi gurali“. Posle ovakve izvale je trebalo da bude momentalno smenjen.
    – I zašto niko od gradskih šarkatana ne pominje tramvaje _

  3. A ovaj dilkan ce od 10.000 zastava sasiti patriotske maske za GSP i deliti besplatno na ulazu.

    1. Maski u apotekama nema u Rakovici. Maska obavezna, a gde da je kupim! Ovo je ludilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Jel treba da stavimo neku rastegljivu gumu na glavu, neki kondominijum za apsolutnu zaštitu? Jel će može to isto u međugradskom odredišnom saobraćaju?

  5. Ko ce da odluci da li ulazimo ja ili neko drugi u autobus ako ima jos jedno mesto?

  6. Jel, to znaci da masku mozemo da nosimo ispod brade, kao doticni LICIMUR?

  7. Moraće i da spuste cenu hirurskih maski na cenu pre korone, kako bi bile dostupne većini gradjana.
    Ovako cena karte + minimum 4 maske u toku dana…ode plata…

  8. Pobogu Vesiću da li ti znaš šta pričaš? Da li si ikad ušao u bus 50 ili 51? Kad ti je bio normalan prevoz? Jedva čekam da vidim kako misliš to da sprovedeš. Siguran sam da će biti problema i svadje sa kondukterima posle 2 sata čekanja da se udje u bus

    1. 51 je i nije tako loš, 50ica je ubistvo… Već na drugoj stanici je dupke pun…

    2. Hoce li taxi voziti besplatno, posto vec dobijaju subvenciju od 8.000 evra, te na taj nacin, pokazati da je Beograd smart-city sa genijalnom gradskom upravom…?!

  9. Najveću zarazu se spremaju da dozvole a nedeljom u šetnju ne sme. Teško nama

  10. Predlog vlastima.
    Da kondukteri ne kontrolišu ulaz u vozila nego po dva komunalna policajca i poštovanje drugih mera. Kada autobus dođe na krajnju stanicu da dezinfikuju delove koje putnici dodiruju pa po obavljenoj dezinfekciji da linija primi putnike. To je zastoj od 10-tak minuta. Komunalna ionako ničemu ne služi evo im prilike da pokažu da ne jedu leba džabe.

  11. Verovatno će uvesti duplo više autobusa,tranvaja,trolebusa,vagona..da bi se izbeglo širenje zaraze?Ali Nikodijević reče obrnuto;smanjiće se broj vozila?

  12. A cena maski veća 6 puta od originalne cene. Ili možda dele maske besplatno? I kako će to da funkcioniše kada su i pre epidemije autobusi bili prepuni a sada treba da bude distanciranje gde je obeleženo ko gde stoji i još jedan dodatan putnik – kondukter.

  13. Jedna od važnih mera jeste dezinfekcija autobusa na početnoj i zadnjoj stanici!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.