„Volite Otadžbinu kao što Albanci vole Ameriku“

Ostavite komentar


  1. Korespodencija je dobar primer kako bi trebalo da komuniciraju ministri za spoljnu politiku, kao i premijeri i predsednici. Nije dobro kad su susedi netrpeljivi.

  2. Veliki brat je dobio jos jednu banana-drzavu. Njeni stanivnici mogu da uzivaju u svakoj pozi dok ljubavi traje.A nakon toga…pa naucili su kako da se nameste.

  3. Ko će biiti na čelu te kormile nove stvorene regionalne ekonomske zone zavisi kako će biti dogovoreno od svih članove ove zajednice a normalno možda bi bilo ko je u ekonomskom pogledu najrazvijeniji a mnapristupačniji u geografskom pogledu i to ne bi trebalo da bude problem ako stvarno želimo da sarađujemo u svim oblastima .A ako ne želimi naći će se neki izmišljeni razlog samo da ne se stvara ekonoska zona spomenutih država .Inače Evropska unija to zahteva.Jednom prilikom pre nekoliko godina u jednom komentaru napisao sam da je najveća greška ili propust druga koji je b io i bi ostao doživotni Predsenik biv.SFRJ je što nije izvršio ekonomske reforme što kasnije je izvršeno za vreme Markovića kada je bio na čelu Savezne Vlade odnosno što nije promenio ekonomski i politički sistem od biv.našeg socijalističkog u kapitalistički ali postepeno da funkcionišu i društveni i privatni kapital i građani Jugoslavije bi bilim vezani međusobno ekonomski i ubeđen sam da ne bi došlo ni do bratoubilačkih ratova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.