Vučić sutra sa članovima kriznih štabova

Ostavite komentar


  1. Izgleda da mu je neko rekao da je natod poceo sa serpama kao i u Slobinom slucaju, a kraj se zna

      1. A jes ti glasacko telo, svaka cast. Ucenjeni u javnim preduzecima, penzioneri. Imate organizaciju kao u doba nacional-socijalizma. Ko nije sa vama, ucenjujete, pretite, bijete, palite…upamtite botovi, nicija do zore, ali nicija.

    1. Tebi bi pametnije bilo da sagledas realno situaciju, a ne da uporedjujem babe I zabe. Da smo setkali, kako su pojedini pametnjakovici hteli, sada ne bi mi znao koji je datum, a ne da razmisljas o prvom maju. Ne znam zasto iko u ovo mesa politiku. Teorije zavere su ozbiljno psihicko oboljenje, pozabavi se time.

  2. Šta, AV pa kako sad to, ako ukineš vanredno stanje kako ćeš da vodiš ljubav?

  3. Pravovremeno reagovanje i uvodjenje adekvatnih mera je Srbiju spasilo od totalnog haosa i sacuvalo mnogo zivota. Sve sto su strucnjaci preporucili i trazili drzava i drzavne institucije su podrzale i sprovele.Nastavicemo do samog kraja da postujemo mere koje budu izdate za dobrobit svih nas.

  4. Nas krizni stab se pokazao kao odlican, sve donesene mere i zabrane su urodile plodom i spasile Srbiju nekih losih scenarija koji su se desili mnogo vecim i bogatijim drzavama.

  5. Moramo poslusati procenu struke. Oni su strucniji od svih nas da odrede da li je pametno ukinuti zabranu kretanja za praznike.

  6. Najavljen je sastanak kriznih štabova sutra u 8 sati !

    Mnogi kometarišu i špekulišu da će se raspravljati baš oko
    uvođenja policijskog časa za 1. Maj i naredni vikend.
    Moguće da će baš to biti tema ali detalje ćemo čuti ujutru.

  7. Sve što su medecinski stručnjaci preporučili i tražili država i državne institucije su podržale i sprovele.Nastavićemo do samog kraja da poštujemo mere koje budu izdate za dobrobit svih nas.Vrlo brzo ćemo videti svetlo na kraju tunela.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.