Zekić: Izbori su javni interes, a ne bojkot, napadaju nas jer nemaju politiku

Ostavite komentar


  1. A javni je interes kada REM izmili samo kada treba popljuvati N1 ili neki drugi medij?

    1. Svrake poput ove jurisnice sns-brigade, bi trebalo da razmisljaju sta posle neminovnog pada njihovog voljenog i duhovnog vodje? Jurisnica je uspesno odradila povereni joj zadatak? Medijski mrak i sve sto proizilazi iz njega je doveden do perfekcije?

    2. Jeste bojkot javni interes, a da li znaš ko bojkotuje izbore?Pa,niko…nego trućkaju o bojkotu da ovce ne idu na pašnjak subotom,nego da bleje ulicom.

  2. Objektivni i sveobuhvatni pogled na stanje u društvu i istina jestu najviši javni interes. Kroz dijalog i sučeljavanje argumenata svih strana, emiteri koji trenutno raspolažu nacionalnim frekvencijama Srbije, a posebno javni servisi, morali bi, između ostalog, prikazati i bojkot – zašto i koliki broj državljana se odriče prava da bira i da li se time izbori svode na puko glasanje stranke na vlasti i šta to znači za društvo u celini. Taj pogled, po zakonu, treba da obezbedi REM a ne priklanjanje ijednoj strani. Ignorisanjem ovih činjenica Zekićka se pravi neka zekanka, pa je tako treba i posmatrati. Šta kažu na sve novi i obećani članovi REM-a?

  3. „mediji sa nacionalnom frekvencijom nemaju obavezu da daju prostor i zastupnicima izbornog bojkota i da bi to bilo protivno javnom interesu“

    Taksu i ostale vidove harača mogu da uzmu, a da pri tome ne osećaju nikakvu grižu savesti?

  4. Nejasno je po kom kriterijumu cenjeno urednistvo jedinog relevantnog dnevnog lista u Srbiji ovakvim SNS jurisnicama daje medijski prostor da dodatno medijskim smecem zatrpavaju javnost.

  5. Jedno od osnovnih ljudskih prava je da biraju i budu izabrani,rece doticna.
    Tacno,a ti si duzna da obezbedis ravnopravan tretman svih koji bi da budu birani,a oni koji treba da biraju da ne budu ucenjivani,da im se ne preti otkazom,da ne budu terani na mitinge,da ne maltretiraju komsije i rodjake za kapilarne glasoove.
    To si zaboravila da dodas!

  6. Uff, ovo fina neka BG gospodja, a? Ali voli i ona da mulja opasno, vidim. Zakon o vasem REM-u je 99.99% verovatno samo prepisan EU zakon. A zna se, sta su obaveze REM-a. Kod nas pljuste kazne ko blesave svim TV stanicama od njih. Par sekundi reklamni blok trajao vise od dozvoljenog. Odmah hiljade EU kazna. A da ne pricam, kakva bi kazna bila, da neko pozove na TV samo jednu stranu da prica o necemu. Naprimer, zoves samo vlast, a nikoga iz opozicije na debatu. Zaglibili ste ga opasno, bas. Neprilagodljivi izumiru, prirodni zakon. A vi ste tipican primer toga. Welcome to Slovenia!

  7. Da li je REM ovlašćen da utvđuje ko ima,a ko nema politiku(ili je to deo kampanje)?

  8. Nemate prava na bilo kakav komentar o nicijoj politici drugarice Zekic. Za vase kompetencije dozvoljena je jedino metla !

  9. Cista zamena teze. Bas zato se bojkotuju izbori, jer su svi mediji, narocito RTS, zatvoren za sve, koji nisu SNS! Gospodjo…

  10. Slobodni izbori u fer, ravnopravnim i poštenim uslovima su javni interes. Ako toga nema, a kod nas toga nema ni u tragovima. onda je BOJKOT javni interes.

  11. Slazem se da Opozija nije odgovorila ni na jedno pitanje sta nudi narodu ,sta im je Program vec Bojkot, koji oni sami ponistavaju, kad misle da ce ipak dobiti po neki glas u nekim gradovima.Oni nemaju politiku,nemaju sadrzaj.Zato vas napadaju…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.