Zoran Babić: Kralj lapsusa

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Zoran Babic nije mogao da bude rodjen u Vrnjackoj Banji kako se navodi u predhodnom tekstu, posto je porodiliste u Vrnjackoj Banji prestalo sa radom krajem sezdesetih godina, mogao je da bude rodjen jedinu u Kraljevu. Inace Babic je rodom iz sela Lipova koje se nalazi u Vrnjackoj Banji. Takodje postoji i jedna jos zanimljivija „predstava“ iz njegove biografije, koja je takodje gurana u fijoku do pravnog zastarevanja a radi se o duplim i visestrukim prodaja grobnih mesta na vrnjackom groblju. Naime Zoran Babic bio je direktno povezan sa aferom „Avenija“ koja se ticala prodajom i preprodajom grobnih mesta na „Brankovoj glavici“ gde se inace nalazi vrnjacko groblje. Doticni je tada bioi pripadnik SRS-a i vatreni Seseljevac, takodje u JKP „Beli izvor“ koje je bilo u nadleznosti i vrnjacko groblje Babic je bio upravnik tog sektora. U celu aferu bili su umesani trgovci sa pogrebnom opremom kao i zaposleni u JKP koji su bili pod policijskom „pratnjom“ privedeni kod Istraznog sudije u Kraljevu medju njima bio je i Zoran Babic licno. Naravno u korumpiranoj zemlji u kojoj zivimo a gde je i sudstvo i tuzilastvo takodje „zaglibljeno“ u korupciji, novcem kojima su potpaceni sudije sve je odugovlaceno do zastarelosti predmeta ali nije „zastarelo“ u secanju vrnjcana koji tu aferu vrlo dobro pamte.

  2. Taj covek je karikatura, dovoljno je da mu pogledas cerku na selfijima pa da vam sve bude jasno, koji je je nivo…A i on sam ide na tretmane ulepsavanja!!!!!! Vozac koji je skrivio nesrecu nije mogao samoinicijativno voziti 200 na sat, Babic je odgovoran za svog vozaca. Sreca njegova sto je povredjen jer misli da ce se tako izvuci, ali i on treba da s enadje na optuzenickoj klupi za smrt zene i ozlede ostalih osoba. Dokle vise da trpimo neuke, proste ljude i njihovu bahatpst..

  3. Naslov je potpuno pogrešan. Lapsus je kada nenamerno i slučajno izovoriš reč pogrešno, a on očigledno ne zna kako se neke reči izgovaraju jer je polupismen.

  4. Dotična osoba nije dala ostavku, svojevoljno. Posle udesa bez i malo odgovornosti zbog izgubljenog života on pokušava da bude duhovit i da će mo ga još dugo trpeti. Sutradan Stefanović daje izjavu da će Babić dati ostavku a tek onda on zbog „moralnih“ razloga to čini. I u toj ostavci kratko pominje izgubljeni život ali zato koristi priliku da šefa pomene pet puta i da napomene da mu je dalje na usluzi.

  5. Zamislite mašinskog inženjera koji kaže „vazduplohov“ i misli da je tako ispravno. Ne ide…lažni mašinac očigledno.

  6. Ovako nepismena osoba nikako nije mogla zavrsiti masinski fakultet u Beogradu. Ovo je uvreda za ugledni fakultet i ljude koji su ga posteno zavrsili.

  7. Završio je Masinski fakultet u Kraljevu. Mada to nije opravdanje. Ovaj fakultet stoji rame uz rame sa fakultetom u Beogradu. Problem je u njemu i dokaz da diploma fakulteta u Srbiji ne podrazumeva i potreban nivo opšteg obrazovanja.

  8. I upravnik Kraljevačkog groblja je isto prodavao više puta grobno mesto ali tad su bili žuti i sve zataškali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.