Košarkaši Crvene zvezde Telekom prvi meč kao domaćini ove sezone odigraće u subotu od 21.00 protiv kragujevačkog Radničkog u trećem kolu ABA lige.

Crveno-beli su nakon 13 pobeda u isto toliko pripremnih mečeva razočarali na premijeri u regionu pošto su poraženi od Širokog, ali su sliku popravili nakon gostovanja u Laktašima, gde su sa 20 poena razlike savladali Igokeu. Trener Dejan Radonjić priznaje da je Radnički odlično otvorio sezonu, ali ne odriče se uloge favorita.

– Svaki meč Zvezda očekuje sa opterećenjem, bez obzira da li igra kod kuće ili na strani. Tako će biti i ovoga puta i nadam se da ćemo pružiti dobru igru u premijernom meču pred domaćom publikom. Radnički je trenutno tim koji igra najbolje u ligi, u najboljoj je formi. Imaju izvanredne individualce i zbog toga moramo da budemo na maksimalnom nivou. Iako i ovaj meč igramo bez Raška Katića, očekujemo osvajanje novih bodova – istakao je Radonjić.

Kragujevčani su odlično otvorili sezonu, pa posle dva kola jedini uz Partizan i Cedevitu imaju maksimalan učinak. Igrom diriguju Muftau Jaru i Marko Marinović, a trener Miroslav Nikolić posebno je zadovoljan nastupom u fazi odbrane. Iako ima dosta debitanata u ekipi, Radnički ne dolazi u Pionir sa belom zastavom.

– Imamo težak raspored, ali moramo da igramo sa jakima da bismo nešto postigli. Protiv Zvezde ćemo igrati muški, kao do sada. Mislim da to možemo, jer smo sastavili ekipu u kojoj su svi borbeni. Momci žele pobede, imaju taj žar u sebi – iskren je Nikolić.

Karte od 300 dinara

Karte za utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog mogu se kupiti na dan meča na blagajni hale Pionir od 15 časova pa do početka susreta. Najjeftinije ulaznice za tribine koštaju 300 dinara, mesto u parteru staje 550 dinara, dok za gledanje utakmice iz plave ili bele lože treba izdvojiti 1.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari