Dveri: EPS prevarila penzionere

Ostavite komentar


  1. Tek nas cekaju ovakve vesti posle 21. juna kada krenu kao snoplje da ulaze u bankrot – i EPS ce smanjivati plate a penzije ce kasniti mesecima

    1. Srećom, nisam upumpao pare u ekonomske tokove, nisam kupio vaučer za letovanje, i sačuvao sam 11.750 din. koje mi vratiše oni koji mi ih i uzeše. Imaću da izdržim celu svetsku krizu a ne jedno zlatno tele, pardon, doba.

      1. Keli ti Dinkic vratio 1000 evra i odakle tebi drzava duguje da te nije Bosko to naucio

      1. Ovo je apsolutna laz! Popust od 5% se ostvaruje ukoliko se uplata izvrsi zakljucno do 30. juna i to se moze videti i na samom racunu. Svi gradjani koji smatraju da im struja nije lepo ocitana, imaju pravo na ispravku racuna putem reklamacija. Mozda bi putem medija trebalo informisati gradjane o njihovim pravima a ne plasiranjem lazi i skupljanjem politickih poena dovoditi ljude u zabludu.

  2. Parola SNS:
    -Laži, kradi, presipaj iz supljeg u prazno i nista ne radi, jer nista i ne znas.
    Ali, ako ti neko stane na put izdaj mu astronomski racun, veliku prekrsajnu kaznu, uhapsi, zapali, ubi, zakolji da posten covek ne postoji. To je sustina politike naprednih radikala i njihovog totema Vucica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.