Zatvorene sve poslovnice Er Srbije van Beograda

Ostavite komentar


  1. Poslovanje u trzisnim uslovima je nemilosrdno. Siguran sam da su radnici iz filijala otpusteni jer su veci deo vremena provodili u dokolici. Direktan kontakt za sve potrebe, putnici mogu ostvariti preko call centra. Sto se leta za Nis tice, ako nema matematike, nema ni leta. Vreme kada je neko pravio gubitke kako je hteo na drzavni racun je davno proslo. Nego da se svi zajedno pomolimo da Air Serbia uspe da se utegne u pozitivu bez drzavnih subvencija, pa kakva god kompanija da bude na kraju. Bez toga smo naderali.

  2. @Zoran Maric Nadam se da ces sa toliko razumevanja da prihvatis i kada ukinu botove, pa ostanete na ulici, a ne da se zalis na novu vlast.

  3. @Zoran Maric: Pre mesec dana sam pokusao da dobijem informacije o miljama u call centru jer se upucejemo na portalu na taj besplatni broj. Cekaosam tacno 45 min i sluzbenica, osim sto je bila pogubljena od navale u sezoni, nije znala da mi odgovori. Poslao sam zalbu emailom i jos uvek cekam jer odgovora nema ni posle mesec dana! Dakle, usluga je na vrlo niskom nivou a pocelo se velikom reklamom! Interesantno je da je Mali prestao da se oglasva jer ta vrsta ljudi i odgovarajuca mu SNS nikad nisu samokriticni nego samo obecavaju Potemkinova sela. kao sto se vidi, na taj nacin se ne moze poslovati na duzi rok!

  4. Etihad je u teskim finansiskim problemima zbog sukoba izmedju Katara i ostalih zalivskih oligarhija kao i pada cene energenata. Zato i nije da cudo da i njegove filijale po Evropi kaliraju. Nije rec samo o Air Serbia, vec u mnogo goroj situaciji sa Alitalijom i Air Berlinom. U odnosu na njih AS se jos i nekako drzi zahvaljujuci subvenicijama koje nas narod tako radosno placa.

  5. Za ovih pet godina Srpska Nesposobna Stranka pokazala je da bi i nakovanj pokvarila

  6. Izuzetni poslovi veka koje sklapa čovek koji se u životu bavio samo politikom. Opet su krivi žuti, je opravdanje za sve "velike uspehe" velikog vodje.

  7. Ma čemu sikiracija, tu je Siniša Mali da umali svaki boljitak i napuni svoj i gazdin novčanik.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.