Dačić: Rama prekršio dogovore

Ostavite komentar


  1. Nismo mi uvodili takse već embargo na robu iz Slovenije i zabranu kompletnog izvoza u Republiku Srpsku(Milošević i ti),a sporadicno Crnoj Gori,Makedoniji?Postao si zaboravan,vreme je za penziju ili nešto drugo.

  2. Eto,ja zamišljam uvođenje taksi od 100% na robu iz USA,Austrije,Nemačke,Italije,Kanade,Australije,Francuske,Turske(čijem je predsedniku Dačić pevao „na uvce“),…na otvaranje njihovih fabrika u Srbiji,na donacije iz EU..etc. ! I onda recipročne kontramere iz navedenih država!I.D.-zlo od čoveka !

  3. Koristio je i termine „ludilo“ i „monstrum“….? To je jezik diplomatije?
    Pa ko je 1999 hteo velike sile da uvede u TREĆI svetski rat? pa tvoj Sloba!!!!!!!!!! Potpisao je tada kapitulaciju ali se vi pravite da to nije bila kapitulacija. Pa kad nije bila kapitulacija kako to da Kosovo nije pod igerencijom naše policije i vojske?
    Umesto trancijije, socijalizacije, mira, stabilnosti, normalnog života vi nam od 1999 (kapitulacije) do danas 2018 nudite šta? Ratnu mržnju i IRACIONALNE fantazije da niste izgubili 4 rata….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.