Demokratama treba neko nov, odlučan i principijelan

Turajlić: Nama glasačima preostaje da vidimo da li će liderske sujete odneti prevagu nad principimaKaranović: Da bude hrabar i bez uvijanja kaže svoje mišljenje, ali da ima još više hrabrosti da prizna svoje greške
Javne ličnosti koje su u kampanji podržale DS govore za Danas o tome kakav je predsednik neophodan ovoj stranci

Ostavite komentar


  1. Evo ja ću. Baš sam mislila da se kandidujem za predsednika Srbije, ali, ako se traži neko s takvim osobinama navedenim u tekstu, ja sam tu. Nemoj posle da ispadne da se nisam javila na vreme.

  2. PredlažemTanju Jordović. Podnela je ostavku na urednistvo PInkom, i upravo na moj uzas, i na urednicku funkciju RTV Vojvodina.Dakle proveren kadar, nekompromitovan, druzi se sa novinarskom elitom na twitteru. Ne ispustite Tanju Jordović. Sa njom DS postaje ono sto su sanjali svi koji su bili izvan te stranke.

  3. Prvi sam na ovom tekstu postavio tezgu sa sendvicima za botove. Molim, sta cete od priloga? Znam da vam je gazda rekao da kidisete na ovakve tekstove kao june u plast.
    Molim urednistvo da mi puste komentar!

  4. Predlažem Nadu Kostić. Kako ne znate ko je? Pa sad je istupila iz DJB, i to je udarna vest. Kako ne znate da je bila član? Uostalom, to DS i traži, svež lice, nekompromitovano i nepoznato javnosti.

  5. kako medju hijenama izabrati nealavu hijenu moralnu hijenu naj naj naj hijenu odlucice zapad a on ce se boriti za cije interese pa naravno zapadne i svoj dzep zalosno al tonuce ova srbija jos dugo jedno je sigurno dna nema

  6. Pre svega, DS mora da na vanrednom kongresu javno prizna sve greške, oslobodi se svih kompromitovanih, i krene od početka. Tek onda novi predsednik. Inače, otići će u zaborav!

  7. Статистички, од деведесете, највише сам гласао за ДС, али, ово сада је само замајавање! Ова странка је пропала, окренимо се некој другој грађанској опцији, ДЈБ и сл…

  8. @idealna

    Stvar mišljenja. Razgovarao sam sa Vašim komšijama, … pa nisu baš zadovoljni.

  9. CONTRADICTIO IN ADJECTO

    Demokratija i jake vodje ne idu zajedno.

    Samo su naše dobre dinarske stranke (SRS, SPO, SPS) imale i imaju svoje Firere.

    Srbija čeka da joj neko padne s neba i očisti je od prekodrinske fukare, koja je srbijansku (ne srpsku) političku scenu pretvorila u razbojište.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.