DSS: Smeniti Anu Brnabić

Ostavite komentar


  1. Kasno Miloš na Kosovo stiže! Uništio je DSS, razbucao poslanički klub od 6 članova i spao na jednog poslanika, Isključio iz DSSa ljude sa Kosova (Slavišu Ristića, Marka Jakšića i mnoge druge), isterao iz stranke Sandu RI, koja je DSS uvela ponovo u Parlament. I sad se mali Miloš setio Kosova, bez poslanika, bez stranke, bez ikakvog uticaja moli svoga Gospodara Vučića da smenu svoga favorita!

  2. DSS bi očigledno želeo da umesto SNS-a omogući Kosovu ulazak u UN , pošto je svima jasno da je to neizbežno.

  3. Све зависи у ком контексту је то изјавила ,ако је уопште изјавила.

  4. DSS ocigledno nema sta da radi i vise ni sami ne znaju na koji nacin da privuku paznju na sebe!

  5. Vas bivsi Predsednik stranke bio je na čelu države u vreme kad je proglašeno nezavisnost Kosova.
    Tolika sposobnosti DSS-a da se brine o Kosovu i narodu na Kosovu i Metohiji

  6. Ona je rekla istinu. Bez priznanja Kosova, Srbija neće moći u EU.
    To je gotova stvar. Ono što je stvorila Evropa i Amerika, a to je nezavisna država Republika Kosovo, oni će da je I odbranu svim silama.
    To je gotova stvar. Samo kad će naši ćoravi političari da se probude, videćemo.

  7. Sad sigurno grickat nokte sto podrzaste Nikolica u drugom krugu, umesto Tadica. Jer posteno receno Tadic je postovao Kostunicu i uvazavao DSS, sto se za SNS ne bi moglo reci, jer je za njihovog vakta zdrobljena Kostunicina partija, a on licno navucen na tanak led i debelo izvaran. Sad ovi apeli su potpuno gradjanski i nacionalno uredu, ali ne verujem da ce AV smeniti Anu Brnabic koja je njegovo drugo lice u ogledalu samo latinicna verzija, da bi postavio Popovica koji je stari kadar DSS-a bez obzira sto sada ima svoju partiju. Ova opcija sa Popovicem bila bi moguca\ samo u nekoj vanrednoj situaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.