Dušan Janjić: Izjava Bocan-Harčenka odudara od stava Rusije

Ostavite komentar


  1. Zar je iko razuman IKAD verovao ,da Rusija zelí dobro Srbiji?Samo botovi.

    1. Stvarno su ovi Rusi zlo,udju u 2.S.R već pri kraju,bace atomsku na civile u Japanu,poslije budu u Vijetnamu 10 godina itd…itd.

      1. Sa 56 ili arnaut da kosova ima li veceg zla od.vas koji ste masakrirali Srbe i.njihove organe prodavali teroristma u Siriji.Zreo si za zatvor ili za ludnicu.Zlo Rusi a dobar nato koji je masakrirao Srbe.Ti mozga nemas covece.

    2. Da, u pravu si, trebalo bi Rusija da bombarduje Srbiju i da sponozrise otimanje Vojvodine da bi gradjani poceli da veruju Rusima i kako bi prestali da budu botovi.

  2. Gospodin Janjic je hteo da ispadne pametan po svaku cenu. Najvise ne podnodsim ljudeciji su stavovi „klizavi“ kao sapun. Nikako da ih “ uhvatis“.

  3. Pa sta ste mislili da se Vucic pita? Braca rusi ce da rese pitanje Kosova sa Trampom i odluku ce da proslede AV, ali verovatno nece biti nista dobro.

  4. Ja jos nisam cuo da se u poslednjih 100 godina desilo da izjava nekog ruskog ambasadora odudara od zvanicnog stava vlasti u Moskvi.
    Prema tome Janjicu, Bolcan Harcenko je u Beogradu Putin.Ako, ON kaze da ce Rusija prihvatiti sve ono sto Srbija resi to znaci da mu je Putin tako rekao da kaze. A, Putin je to nase nejasno resenje vec razjasnio sa Trampom pre dve godine u Helsinkiju.
    Dzabe vase lobiranje da Šiptarima poklonimo celokupnu teritoriju pokrajine. I da mali ste vi i slabi da bi oterali jednog Harcenka iz Beograda. Jedino ako Vucic nije resio da kukavicki podriva Harcenka preko Vas, ali to se ne preporucuje. Rusi su toliko dobro obavesteni o svemu ovde da cak znaju i kad im nesto lose mislite, a kamoli sta i u cije ime govorite. To bi isto bilo kao kad bi ste poceli da smestate Godfriju. Opasno, i bezveze.

    1. Ma super ste vi rusofili. Samo odmah naredite onim 97 % Srba u rasejanju da se okanu coraba posla, spakuju kofere, napuste ne prosperitetne NATO zemlje kao sto je Njemacka i odmah se zapute u majcicu Rusiju. Sts kazete,nece!? Kaze rulja koja nam samo zna donijeti pare i virus da je to veca nebuloza od povratke u Sdbiju!? Pa kako!? Zasto!?

  5. Da čovek ne poveruje šta sve ovaj pametnjaković ne može da lupi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.