Haradinaj: Vučić traži Folksvagen, a istovremeno podriva mir i stabilnost

Ostavite komentar


  1. Ramuse, tebi Folksvagen, vucicu ‘mir i stabilnost’ a Srbiji oteta i okupirana teritorija na Jugu.
    Dogovor?

  2. gospodine haradinaj , prvo stvorite uslove da srbi normalno zive, zatim sprecite bilo kakvo uplitanje vucica pa ces onda u vladi imati normalne srbe. do tada AV ce ti biti nocna mora.

    1. vi uslove imate ali navikliste daste carevi da mlatite i da ubijete a niko da vas nesme nista e toga nema vise a vase uslove nema niko u celi svijet minimalce pomoc ot drzave Kosova ot Srbije vasa navika je losa pijanstvo danonocu obikalaj vsaku prodavnicu u srpske sele puno pijandure niko ne radi a ti trazis uslove to nemaju n srbi u srbiji!!

  3. Zna se čiji je najmarljiviji i najodanini učenik bio Alek,jednog osuđenog ratnog zločinca čije se ideologije nikada nije javno odrekao..

  4. Haradinaj Vučića može samo da mrzi! Vučić će uvek biti za diplomatiju i očuvaće mir i stabilnost svidelo se to nekome ili ne!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.