Aleksić (NPS): Moć nije u rukama onih koji prete i lažu, već u rukama naroda. 1foto FoNet Zoran Mrđa

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je u Čačaku da je Srbija danas u velikoj opasnosti i na putu da postane neokolonija i da je zato vreme da se sadašnja vlast pošalje u prošlost jednom zasvagda, saopštio je NPS.

„Izbori koji će biti održani 2. juna izuzetno su važni za celu Srbiju. Potrebne su nam male pobede koje će da se uliju u jednu veliku reku koja treba da odnese u prošlost one koji 12 godina razaraju Srbiju“, rekao je Aleksić i istakao da nije moć ni u medijima ni u rukama onih koji prete i lažu, već u rukama naroda.

On je istakao da onaj koji je kandidat za sve gradove i opštine i za sve funkcije, danas sve prodaje strancima i radi sve samo da bi ostao na vlasti, pa tako Kinezima daje zlato i bakar, Arapima zemlju i oranice, a Francuzima aerodrom.

„Kome šta treba dođe u Srbiju kao u samoposlugu. Da bi za to odgovarali, potrebna nam je podrška građana. Ne smemo da ćutimo, stojimo sa strane i prihvatamo sve kako jeste. Podignite glavu jer vi ste slobodni građani, a oni su ti koji treba da se plaše“, kazao je Aleksić.

On je pozvao građane da glasaju za onoga za koga žele, a ne za onoga za koga moraju, navodeći da je „Čačak jedan od gradova u Srbiji koji je zreo za promene i kome 2. juna treba da svane“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari