Čačak

U bolnici u Čačku umrle još četiri osobe 5

U bolnici u Čačku umrle još četiri osobe

Četiri osobe iz Čačka, starosti od 68 do 82 godine, umrle su u prethodna 24 časa na KOVID-odeljenjima čačanske Opšte bolnice, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje korona virusa.

MUP: Lekarki davali novac za adekvatne izveštaje lekara specijaliste 7

MUP: Lekarki davali novac za adekvatne izveštaje lekara specijaliste

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su D. M. (1961), M. T. (1982) i D. P. (1951), svi iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita, a protiv tridesetosmogodišnjeg sugrađanina podneli su krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio isto krivično delo.

Sindikat obrazovanja Čačak: Sve škole na onlajn nastavu prelaze od 30. novembra 10

Sindikat obrazovanja Čačak: Sve škole na onlajn nastavu prelaze od 30. novembra

Sindikat obrazovanja Čačak odlučio je danas da sve škole članice tog sindikata pređu na onlajn nastavu od ponedeljka 30. novembra do 21. decembr zbog trenutne epidemiološke situacije u osnovnim i srednjim školama u tom gradu, a gradskom Kriznom štabu uputio je zahtev da prošire dejstvo preporuke republičkog Kriznog štaba i na mlađe osnovce.

Miljanović i Perić dobitnici nagrada na Memorijalu Nadežde Petrović u Čačku 14

Miljanović i Perić dobitnici nagrada na Memorijalu Nadežde Petrović u Čačku

Nagradu 30. bijenalne likovne i vizuelne izložbe „Memorijal Nadežde Petrović“ u Čačku, po odluci žirija, dobio je umetnik Mladen Miljanović iz Banja Luke za video rad „Zvuci rodnog kraja“ a nagradu Umetničke galerije u Čačku, koja organizuje Memeorijal, dobio je umetnik Vladimir Perić iz Beograda za rad „Karantin za ptice“, saopštila je danas Umetnička galerija.

PrvaPoslednja