Čačak

Dveri pozvale građane na porodičnu šetnju u Beogradu 2

Dveri pozvale građane na porodičnu šetnju u Beogradu

Srpski pokret Dveri pozvao je danas gradđane na manifestaciju pod nazivom „Porodična šetnja“ koja će biti održana u subotu, 15. maja, sa početkom u 15 časova, ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Gradski odbor SNS u Čačku predlaže smenu Nebojše Stefanovića 3

Gradski odbor SNS u Čačku predlaže smenu Nebojše Stefanovića

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku doneo je jednoglasno odluku da se Izvršnom odboru stranke preporuči da se funkciner Nebojša Stefanović smeni sa mesta ministra odbrane i isključi iz stranke, rečeno je danas agenciji Beta u tom odboru.

Članu Dveri 30 dana zatvora zbog protesta za vreme policijskog časa 6

Članu Dveri 30 dana zatvora zbog protesta za vreme policijskog časa

Gradska organizacija Dveri u Čačku saopštila je danas da je njihovom članu Ivanu Vidojeviću nadležni sud izrekao kaznu zatvora od 30 dana, zbog učestvovanja u protestnoj šetnji koja je organizovana za vreme policijskog časa, i to ocenila „politički progon“.

Usporen saobraćaj kod Čačka 7

Usporen saobraćaj kod Čačka

Na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka saobraćaj je usporen, a kolone vozila su sve do naplatne stanice Preljina, što onemogućava normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu i izlazak sa autoputa Miloš Veliki, saopštili su „Putevi Srbije“.

NIS donirao Jazak vodu Opštoj bolnici u Čačku 10

NIS donirao Jazak vodu Opštoj bolnici u Čačku

Kao dokazani partner zajednice u kojoj posluje, kompanija NIS je još jednom pokazala humanost na delu, ovoga puta donacijom od oko 5.000 litara Jazak pijaće vode Opštoj bolnici u Čačku, jedinoj u Moravičkom okrugu koja se pored svoje redovne delatnosti bavi i zbrinjavanjem COVID pacijenata.

PrvaPoslednja