Čačak

SZS: Bojkot izbora u Čačku uspeo - SPS: Bojkot doživeo fijasko 3

SZS: Bojkot izbora u Čačku uspeo – SPS: Bojkot doživeo fijasko

Gradska organizacija Savez za Srbiju (SzS) u Čačku ocenila je danas da je bojkot lokalnih izbora u tom gradu „uspeo“ i da je na te izbore izašlo 31 odsto građana, dok lokalni odor Socijalističke partije Srbije (SPS) ocenjuje da je bojkot „doživeo fijasko“.

Gradonačelnik: Čačak nema obavezu da fudbalerima isplati zaostale zarade 9

Gradonačelnik: Čačak nema obavezu da fudbalerima isplati zaostale zarade

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je danas da su bivši fudbaleri Borca, koji štrajkuju glađu ispred zgrade lokalne Skupštine zbog zaostalih zarada, „izmanipulisani“ i da gradska uprava nema ni obavezu, ni zakonske mogućnosti da im iz gradskog budžeta isplati novac koji oni potražuju.

Dveri: EPS prevarila penzionere 13

Dveri: EPS prevarila penzionere

Gradska organizacija Dveri u Čačku ocenila je danas da je Elektroprivreda Srbije (EPS) „prevarila građane“, jer je obećala da će starijima od 65 godina omogućiti popust od pet odsto za martovski, aprilski i majski račun za struju, bez kamate, ukoliko ih plate do 30. juna, a to obećanje nije ispunila.

Obradović: Dveri potvrđuju bojkot izbora na svim nivoima 15

Obradović: Dveri potvrđuju bojkot izbora na svim nivoima

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ponovio je danas da će Dveri bojkotovati izbore na svim nivoima, koji su zakazani za 21. jun, jer su oni prema njegovoj oceni nedemokratski, protivustavni i rizični po zdravlje stanovništva.

PrvaPoslednja