SSP Subotica: Ne učestvujemo na lažnim izborima jer su uslovi lošiji nego u decembru

Ostavite komentar


  1. To je sve tačno.A retrogradna strujanja u politici poslednje decenije dovele su probleme sa migrantima ,iz okruzenja(sa Kosova,iz BiH) i sa Dalekog istoka.Napravljeno je veliko zamesateljsvo divlje gradnje jeftinih zgrada bez plana i reda,prodaju se i uzurpiraju kuce i zemljista,starosedeoci se iseljavaju.Šta to govori?Reč je o uništenju pravnog sistema Srbije zarad interesa SPS,SRS i SNS koji su uzurpirali poluge vlasti i prilagodili ih svojim pravničkim timovima,pogotovo iz Beograda i Novog Sada.Koruptivna i izdajnička banda je došla do opranog novca i njime potkupljuje svakog ko joj posluzi u kradji i kriminalu.Sudski procesi teških zločina se otezu do beskraja i nemaju epilog,dok se kriminalci iz privrede i politike slobodno krecu gradom,neki i sa ličnom pratnjom.Ovo jako pogoduje instaliranoj garnituri na vlasti i konstantno obezvredjuje sve izbore,ali IZBORI su jedina etička i demokratska poluga društva za ozdravljenje od korupcije i lopovluka,bezvlašća.Zato se treba u hodu izboriti za maksimum biračkih uslova i IZAĆI SVI na izbore,do pobede!!!Alternativa?Vrlo čemerna i pogubna za pojedince.

  2. A na cemu cete ucestvovati politicari nasi? Mislite da ce biti bolji uslovi? Kada je to vlast podesila izborne uslove da bi izgubila izbore? Sta ste postigli proslim bojkotom?

  3. Ovi su dobri, pa ne učestvujete u Subotici zato što vas neće niko pa se sada ljutite.

  4. Vi i netreba da izađete na izbore pošto će te biti poraženi

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.