Jeremić: Danas je Novi Sad grad gladnih

Završna konvencija Vuka Jeremića u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Pitam se – koju je fabriku Jeremic otvorio da zaposli ljude u Srbiji celoj?! Mislim, kad spominje te gladne, zar nije mogao da ih nahrani, umesto sto je platio reklame – da iskace i iz vremenske prognoze???

  2. Zašto studenti nisu imali uslove o kojima pričate za vreme vaše vladavine, licemerno ponašanje opozicije.

  3. Koliko nas kosta bahacenje ovog coveka , da li ce se nekada saznati ?
    Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša Jeremić su državnim parama finasirali privatni put u London. To je bilo 2011. godine, a tamo su boravili od 2. do 4. jula. Na avio karte su potrošli 537.000 dinara, najmanje 1.000 evra su dali za noćenje u luksuznom hotelu “Hajat“ u Londonu. Ali to nije sve, uzeli su čak i dnevnice od po 126 funti preko jedne privatne menjačnice .

  4. Za sliku grada koja je opisana u Jeremićevoj izjavi, nije kriva trenutna Vlada, već je reč o trendu koji je zahvatio širi region. Naš narod još uvek nije sasvim zreo da pametno upliva u potrošačko društvo, već živi jureći za novcem koji vrlo često i nije realno zaradio. Poznato je da masa zaposlenih ispija kafe u radno vreme i još uvek se traži "hleb bez motike", pa naravno da od takvog naroda ne možete očekivati drugačije ponašanje, do ono koje ste opisali. Smešno je što tako ozbiljni i učeni ljudi krivicu za ovakve pojave nalaze u jednom čoveku. A uzgred ni ostatku sveta nisu strane promene u društvu i gradovima koje navodite, pa da nije i za to kriv Vučić?!

  5. Cista je ironija kada nas o Srbiji uci neko, ko godinama nije ziveo u njoj.

  6. Naravno da svuda postoje i gladni i zadni, goli i bosi ali Vuce Jeremicu za to nije kriva sadasnja vlas, vec sva ona bagra do 2012. godine koja je pokrala sve sto je mogla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.